Strømpriser | Billig Forbrukslån | Billigste Eiendomsmegler 2019 | Varmepumpe Best i Test | Billigste Forsikringsselskap 2019 | Tyverialarm | Billig Kredittkort | Advokater
Home / Vaasa - kaikki tarpeellinen Vaasasta /
10-vuotias Suomen vanhin kaupunkiblogi vaasalaisia.info uusiutui

10-vuotias Suomen vanhin kaupunkiblogi vaasalaisia.info uusiutui

10 vuotta toiminut Suomen vanhin kaupunkiblogi vaasalaisia info uudistui täysin.

-Vanha alusta alkoi olla liian retrohenkinen, joten uudistaminen kävi välttämättömäksi. Se onnistui hyvin yhdessä Jussi Mäntylän kanssa. Mäntylä on monipuolinen nettiosaaja ja ylläpitää mm. fitfashion-portaalia ja suositttuja kalastus- ja metsästys-sivustoja, sanoo sivuston ylläpitäjä Tapio Parkkari. Parkkari on eläkkeellä oleva toimittaja.

Parkkari on työskennellyt sekä lehdistön että radion palveluksessa. Viimeksi ennen eläkkeelle siirtymistä Parkkari oli Uusi Vaasalainen -kaupunkilehden päätoimittaja.

Uusi sivusto toimii WordPress Smart Mag-alustalla, joka on yksi suosituimmista verkkolehti-alustoista.

Vaasalaisia.info on perustettu 2.2.2005.

Joitakin tunnuslukuja. Vaasalaisia.info blogissa on runsaat 4000 dokumenttia. Sivuston foorumissa on n.84 200 viestiä lähes 1000 aihetta, joita on kirjoittanut 10 vuoden aikana 1772 jäsentä.

Sivuston kuvagalleriassa on 243 albumia, jotka sisältävät 4038 kuvaa. Kauppatorilla on satoja ostajia ja myyjiä kuukaudessa ja sivuston tapahtumapuffejakin kymmeniä kuukaudessa.

Parhaiten tutustut uudistettuun vaasalaisia infoon varaamalla hiukan aikaa ja käymällä kurkkaamassa osoitteessa www.vaasalaisia.info

vaasalaisia.info

Tapio Parkkari

ylläpito

tapio.parkkari(at)gmail.com

050-4638 330

Jussi Mäntylä

jussi@tuontiliike.fi

040-7000002

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 40-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisiaa.info sivuston. Joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Puhetta Vaasasta, Vaasalaisia, Tapio Parkkari ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Ensimmäinen kaupunkiblogi

Perustin kesällä 2003 ilmeisesti Suomen ensimmäisen kaupunkiblogin nykyaikaisessa mielessä. Blogi on nimeltään Plokkaa. Perustin sen …

Vastaa