Home / Videot /
Voisiko Juri Kadar palata opettajaksi

Voisiko Juri Kadar palata opettajaksi

     Voisiko Juri Kadar palata opettajaksi

Ratkaisuvalta on uudella rehtorailla<p>Musiikkitieteiden tohtori Juri Kadarin kohtaloksi saattoi muodostua yksi henkilö.Jurin mukaan kaikki alkoi siitä, kun yläasteen rehtori vaihtui.

Nyt tämä rehtori lähtee eläkkeelle.Eläkkeelle lähteneen rehtori Pirkko Käräjämäen aikana koulun virkaan ei olesaatu pysyvää opettajaa, vaan tilalla on ollut vaihtuvia sijaisia, joista yksikään ei ollutmusiikkitieteiden tohtori.

Rehtorin mielestä tilanne epäillysti ollut silti enemmän hänen mieleensä.

Koska rehtorin vaihtuminen käänsi ”tuulen” niin Juri toivoo, että uusi rehtorin
vaihtuminen voisi kääntää jälleen ”tuulen” ja vaasalaiset voisivat jälleen
nauttia tasokkaasta suurkuorosta  ja suurorkesterista, oppilaat kilpailu- ja esiintymismtakoista, jollaisia ei Jurin jälkeen ole nähty.

Tämä vain yhtenä esimerkkinä. Tällä videolla Juri kertoo lisää.

Video Kari Lajunen

You Tube

https://www.youtube.com/watch?v=KAavgZPD6NY

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 50-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisia.info kaupunkiblogi sivuston, joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Vaasalaisia infoa facebookissa, Tapio Parkkari facesivua, Omavaraisuus laajasti facesivua ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Vaaliehdokkaat Vaasan kauppatorilla 25.03. 2017

Vaasalaiset vaaliehdokkaat ottivat lauantaina 25.03. 2017 innokkaasti kontakteja äänestäjiin ja päin vastoin.  Keskustelu lainehti pienistä …

Vastaa