Home / Kolumnit /
Mustakarhuh murinaa – Valhaeella hankitut palkankorotukset

Mustakarhuh murinaa – Valhaeella hankitut palkankorotukset

Ajatella että aioitte maksattaa tulevilla sukupolvilla, lapsillamme ja lapsenlapsillamme perusteettomat palkankorotuksenne.

On tullut aika palautaa julkiselta sekorilta vääryydellä ja valheellisin perustein hankitut palkankorotukset.

Aikaisempi ehdotukseni 5 % vuodessa viiden vuoden ajan on hyvä keino ilman suuria ongelmia ratkaista tämä.

On myöskin syytä lopettaa sosiaaliset paskapuheet siitä että ihmisten jokapäiväisen toimeentulon takia oltaisiin ongelmissa.
Todellisuudessa jokainen työtön, jos olisi tehnyt vaikka vain yhden tunnin päivässä pimeällä pienellä palkalla töitä, olisi tuottanut omat menonsa ja vielä olisi jäänyt säästöön.
Asumis ja kiinteistökustannukset, jotka suomessa ovat pilvissä, johtuvat ainoastaan valheellisesta palkkasaannosta julkisella sektorilla.

Rehellisyyden nimissä. Tuollaista älyllistä epärehellisyyttä, suoranaista valehtelua, ovat harjoittaneet vuosikymmeniä, lähinnä ne suuret virkamies joukkiot suomessa, jotka ovat velkaan eläneet kansalaisten kustannuksella jo pitkään, ensin veroja kiristämällä ja sitten velkaa tekemällä.

On todella anteeksiantamatonta että he ovat tietoisesti luoneet luokkayhteiskunnan, jossa yksityinen sektori on alistettu pelkästään maksajan asemaan.

Voisin kunnioittaa Lii Anderssonia, jos hän olisi niin välkky että havaitsisi olevansa jumissa ajassa, jota ei enään ole ollut, nyt jo voi sanoa vuosisataan.
Tämä kunta/valtiokartanomalli on ollut vaikea hahmotettava ilmeisesti.
Tämä, nimenomaan tämä, on nyt muutoksen kohteena.

Toivotavasti lehdistö antaa rauhan uusille voimille korjata asiat.
Iltalehtien taso on alkanut laskea jo niin ala-arvoiseksi, ettei heillä luulisi olevan enään hitustakaan omanarvontuntoa jäljellä.

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 50-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisia.info kaupunkiblogi sivuston, joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Vaasalaisia infoa facebookissa, Tapio Parkkari facesivua, Omavaraisuus laajasti facesivua ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Eroperheitä koskettavassa vieraannuttamisessa vanhempi tarkoituksella estää toisen vanhemman ja lapsen suhteen kehittymistä. Vieraannuttaja vaikeuttaa vuorovaikutusta ja pyrkii erottamaan lapsen toisesta vanhemmasta. Pahimmillaan vieraannuttaja katkaisee kokonaan lapselta yhteydenpidon tai syöttää lapsen mieleen valheellisia mielikuvia toisen vanhemman pahuudesta.

Huoltokiusaaminen murentaa

Huoltokieusaaminen murentaa hyvinvoinnin Eroperheiden määrä kasvaa Suomessa koko ajan. Vanhempien ero koskettaa vuosittain arviolta 30 …

Vastaa