Home / Kolumnit /
Marko Heinonen, kok – Tolkkua verotukseen

Marko Heinonen, kok – Tolkkua verotukseen

Suomalaiset maksavat tutkimusten mukaan veroja mielellään. Varmaan näin on, mutta kipuraja lienee nyt saavutettu.

Julkisen talouden sopeuttamisen lisäksi ihmisten ostovoiman lisääminen on välttämätöntä. Nykyinen kyykytyspolitiikka ja järjetön ruuvin kiristäminen saa riittää. Vain ihmisten ostovoimaa lisäämällä voimme kasvattaa kotimaista kysyntää

Tällä toimenpiteellä luodaan aivan varmasti Suomeen myös uusia työpaikkoja. Kyllä yritykset työllistävät, jos on kysyntää ja tehtävää työtä.

Järjettömän alkoholiverotuksen seurauksena viinat haetaan virosta, ja oman maan ravintolatoiminta on pahasti kyykyssä. Nykyinen matkustajatuonti on edelleen kasvussa, ja tolkuton meno jatkuu. Viinaa tuodaan ”omaan tarpeeseen” auton perät täynnä.

Nyt kun Viro on uutisten mukaan nostamassa omaa alkoholiveroaan, on meillä etsikkoaika laskea omaamme. Tämän toimenpiteen johdosta maiden välinen hintaero tasaantuu. Tämä vähentää myös järjetöntä viinarallia. Samalla parannetaan suomalaisten ravintoloiden elinmahdollisuuksia ja lisätään työllisyyttä.

Marko Heinonen (kok.)

Kansanedustajaehdokas Vaasa

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 50-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisia.info kaupunkiblogi sivuston, joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Vaasalaisia infoa facebookissa, Tapio Parkkari facesivua, Omavaraisuus laajasti facesivua ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Eroperheitä koskettavassa vieraannuttamisessa vanhempi tarkoituksella estää toisen vanhemman ja lapsen suhteen kehittymistä. Vieraannuttaja vaikeuttaa vuorovaikutusta ja pyrkii erottamaan lapsen toisesta vanhemmasta. Pahimmillaan vieraannuttaja katkaisee kokonaan lapselta yhteydenpidon tai syöttää lapsen mieleen valheellisia mielikuvia toisen vanhemman pahuudesta.

Huoltokiusaaminen murentaa

Huoltokieusaaminen murentaa hyvinvoinnin Eroperheiden määrä kasvaa Suomessa koko ajan. Vanhempien ero koskettaa vuosittain arviolta 30 …

Vastaa