Home / Vaasa - kaikki tarpeellinen Vaasasta / Mikä on Vaasan paras kaupunginosa?

Mikä on Vaasan paras kaupunginosa?

Mikä on Vaasan paras kaupunginosa?

Teksstikaappaus Suomi24 keskustelusta vuodelta 2005:

Kokemusta on.

”Olen asunut Vaasassa monella eri alueella, eivätkä juopot ole koskaan olleet mikään suurempi ongelma, vaikka ryypiskely ei kuulu harrastuksiini.
Enemmän minua häiritsee typerä asemakaava-suunnittelu, jossa kerrostalojen väliin on jätetty liian vähän tyhjää tilaa, ja talot on rakennettu kiinni vilkasliikenteisiin teihin myös keskikaupungin ulkopuolella.
Tässä suhteessa Suvilahti on karmea esimerkki, kuten myös Teerinimi, jossa kaikki alueen liikenne kulkee yhtä tietä pitkin.
Olisi kiva tietää, kuka on vastuussa tämmöisestä suunnittelusta ja onko asemakaavasta koskaan käyty mitään keskustelua, vai onko asia päätetty jonkun suuripalkkaisen öky-virkamiehen mahtikäskyllä, niin kuin Vaasassa on tapana? ”

Vaasalainen tallaaja

Hietalahdesta voi löytyä suhteellisen halvallakin vuokra asunto ja lähellä keskustaa. Palosaari on myös rauhallinen vaihtoehto mutta vältä ahventietä, palosaari on myös ns. kalliimpi puoli vaasasta vuokra asuntojen suhteen kun ovat yliopistojen lähellä. Vaskiluoto on halpa mutta kaukana kaikista palveluista ja bussi yhteydet ovat erittäin surkeat vaskiluotoon ja muutenkin koko vaasassa joten ota asunto läheltä työpaikkaa jos et omista autoa. Vältä ristinummea ja varsinkin salaampujankatua ja sen lähistöä sekä ns. ostoskeskuksen lähistöä rauhattomuuden takia. vanhan vaasan katu on myös suhteellisen rauhaton lähes koko katu. Keskusta & Hietalahti ovat hyviä vaihtoehtoja.

Lisää mielipiteita Suomi24 paras kaupunginosa vaasa

Kuva: M. Korsman You Tube

Vaasan kaupunginosat

https://fi.wikipedia.org/wiki/Luokka:Vaasan_kaupunginosat

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 50-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisia.info kaupunkiblogi sivuston, joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Vaasalaisia infoa facebookissa, Tapio Parkkari facesivua, Omavaraisuus laajasti facesivua ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Pesäpallokentän siirtäminen alkamassa

Vaasa ennen ja nyt-kaupunkiblogi on julkaissut mielenkiintoisen artikkelin pesäpallokentän siirtämisestä. Päättäjät ovat sanansa sanoneet. Muutostyöt …

Vastaa