Author Topic: Maahanmuuttopolitiikkamme  (Read 528627 times)

0 Members and 143 Guests are viewing this topic.

Akseli

 • Guest
Vs: Maahanmuuttopolitiikkamme
« Reply #2480 on: 29. 04. 2010 20:08 »
Uusliberalismin tulokset alkavat näkyä

A-talkissa tuli todella hyvin esiin se, että SDP, SAK ja Heinäluoma ovat ulkona siitä mitä rakennustyöpaikoilla esimerkiksi tapahtuu ja ovat tältä osin, jopa syyllisiä rikolliseen toimintaan.

SAK, SDP johtoinen ay-liike seuraa sivusta ja solidaarisuus on unohdettu. Ay-liikeen palkkarengit toimivat kuten papit, saarnaavat ja voivottavat mutta eivät tee mitään konkreettista.

 A ja B luokan työmarkkinat ovat jo tätä päivää niin kuin ohjelmassa todettiin. Mutta ei yksin rakennustyöpaikoilla vaan ahne riistopolitiikka kattaa jo koko työmarkkinakentän.

Tottakai rakennuskapitalistit käyttävät avointa tilannetta nyt bisneksessään hyväksi. Kapitalismi kuten tiedetään perustuu ihmistyön tuloksien riistoon. Riistopolitiikkaa rajoittaa ay-liike ja vasemmistolaisen työväenliikkeen taistelun tuloksena saavutetut sopimukset ja lainsäädäntö.

Ei ole maahanmuuttajien vika, kun ay-edunvalvonta ei toimi työläisten etujen puolesta tässä maassa. Samoin ay-liikkeen ja työläisten välinen solidaarisuus on hautautunut uusliberalismin suohon. Jokainen liitto, osasto ja työläinen on yksin.

”Euroopan yhdentyminen on myös tuonut erilaisia haasteita ay-liikkeen toimintaan. Direktiiveillä, strategioilla ja ohjelmilla vaikutetaan esimerkiksi palveluiden tuotantoon, ulkomaisen vuokratyövoiman käyttöön sekä työehtosopimusten luonteeseen.”

Työnantaja kapitalistit on nyt SDP:ssäkin laitettava vastuuseen riistopolitiikastaan!


http://www.vaasalaisia.info/keskustelu/index.php?topic=1118.msg86615#msg86615
« Last Edit: 29. 04. 2010 20:08 by Akseli »

Offline Jorma Kivimäki

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 2826
  • View Profile
  • Email
Vs: Maahanmuuttopolitiikkamme
« Reply #2481 on: 29. 04. 2010 20:08 »
A-talkissa tuli todella hyvin esiin se, että SDP, SAK ja Heinäluoma ovat ulkona siitä mitä rakennustyöpaikoilla esimerkiksi tapahtuu ja ovat tältä osin, jopa syyllisiä rikolliseen toimintaan.

SAK, SDP johtoinen ay-liike seuraa sivusta ja solidaarisuus on unohdettu. Ay-liikeen palkkarengit toimivat kuten papit, saarnaavat ja voivottavat mutta eivät tee mitään konkreettista.  

Jaksoitko katsoa koko ohjelmaa, kun tuollaisia johtopäätöksiä teit. Toki sinunkin kaltainen mielipide tuli esiin tuolta lappilaiselta työttömältä rakennusmieheltä. Lähinnä herätti kyllä myötähäpeää.

Rakennusliiton 2. puheenjohtaja Kyösti Suokas (vas.) oli täysin Heinäluoman linjoilla ja sen hän sanoi vakuuttavasti suoraan tuossa ohjelmassa.
Kuten Akselikin hyvin tietää Rakennusliitto on voimakkaasti vasemmistoliiton käsissä, joten jos joku ay-liikkeen sisällä asiassa on tyrinyt, ei se ole demarijohtoinen ay-liike.

Toisaalta ohjelmassa kävi selväksi se, ettei kysymys ole ollenkaan yksinkertaisista asioista, joka olisi ay-liikkeen toimenpiteillä hoidettavissa. Ongelmaa on yritetty korjata jo vuosia. Mukana ovat verottaja, työsuojelupiirit ja media. Silti ongelma on ja paisuu.

Offline massi

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 501
 • Gender: Male
 • ja eikun lapioimaan...
  • View Profile
Vs: Maahanmuuttopolitiikkamme
« Reply #2482 on: 29. 04. 2010 22:10 »
Asutaankohan me Akseli samassa maassa?
Muutos on tahtotila

Akseli

 • Guest
Vs: Maahanmuuttopolitiikkamme
« Reply #2483 on: 30. 04. 2010 19:07 »
Pitääkö tämä paikkansa

Akselille kerottiin tänään, että Pohjanmaan radan sähköistystä on tuotu rakentamaan 35  maahanmuuttajaa. Oliko ne nyt Kroatiasta, jos nyt oikein muistan?
Tämä orjatyövoima on kuulemma majoitettu Pikipruukin kerrostaloon Lehtikuusentie 2:ssa.

Torstaina näistä hämäräbisneksistä orjatyövoimalla kerrottiin A-studiossa. Mitähähän varten on SAK ja koko ay-liike olemassa? Eikö näiden järjestöjen pitänyt olla työläisten edunvalvojia?

Kapitalismi näyttää nyt sen puolen, jonka ne ovat pitäneet piilossa sotien jälkeen. Tähän nimenomaan antaa heille mahdollisuuden konsensus sairautta sairastava SDP ja sen johtama ay-liike.

Offline Roy Rabb

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 1289
  • View Profile
  • Music Mega
Vs: Maahanmuuttopolitiikkamme
« Reply #2484 on: 30. 04. 2010 20:08 »
Alla Suomen Itsenäisyyspuolueen kannanotto. Siihen yhdyn kaikin puolin:

"EU toi Suomeen ulkomaiset työehdot - unionin päätösvalta muuttuu näkyväksi

EU-asioita ei yleensä koeta kovin kiinnostaviksi. On ymmärrettävää, että meitä kiinnostavat eniten sellaiset asiat, jotka ovat lähellä ja koskettavat omaa elämää.

Ulkomaisten työehtojen maahantuonnissa EU:n päätösvalta muuttuu näkyväksi ja ymmärrettäväksi. EU:n lainsäädäntö on jäsenmaiden lakien yläpuolella. Unionin määräysten mukaan vuokratyövoimaan voidaan soveltaa lähtömaan säännöksiä. Tämä selittää, miksi Suomessa on työttömänä kymmeniä tuhansia suomalaisia rakennustyöläisiä ja samaan aikaan töissä kymmeniä tuhansia ulkomaisia rakennustyöläisiä. Tuontityövoima on halvempaa.

Työvoiman liikkumisen vapaus näyttää nyt kääntöpuolensa. Ihmiset joutuvat joustamaan yhä enemmän. Työehtojen polkeminen on laillista samalla kun työttömyys- ja sosiaaliturvaa pyritään heikentämään. Joulukuussa 2009 voimaan tullut Lissabonin sopimus sisältää talous-, työllisyys- ja sosiaalipolitiikkojen yhdistämisen EU:n alueella.

On jo korkea aika nähdä mikä EU on. Se on suurten jäsenmaiden ja suuryritysten ohjaama demokratian vastainen suurvaltahanke. Eräänlainen rahan harvainvalta. Kun tämä nähdään ja tunnustetaan, on helppoa valmistautua siirtymään uppoavasta laivasta pienempiin veneisiin."

Offline jali

 • Aktiivi vaikuttaja
 • ****
 • Posts: 424
  • View Profile
Vs: Maahanmuuttopolitiikkamme
« Reply #2485 on: 01. 05. 2010 17:05 »
P***le yritin tuossa lainata "Valitun"Tekstiä mutta,enpä osannut.Pitänee kysyä neuvoa joskus nuoremmalta polvelta.On niin kuin töissä joutuu "kloppeja" avuksi kun tietokone kaatuu.En rupea arvioimaan itseäni olenko kiihkoton maahanmuuttoasioissa,mutta,olen ollut joskus valitun kanssakin samoilla linjoilla Näissä keskusteluissa.En näihin viitsi osallistua kun keskustelu vaan kiertää samaa kehää.Helin tuolla ylempänä heitti että keskustelu voisi mennä eteenpäin jos ruvettaisiin puhumaan sopeutumisesta.Minulla ei ole tuohon keskusteluun mitään annettavaa,koska ei ole kuin mutu tuntumaa asioihin.

Offline Pentti Suksi

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 2215
  • View Profile
  • Email
Vs: Maahanmuuttopolitiikkamme
« Reply #2486 on: 01. 05. 2010 19:07 »
Toivoisin kovasti, että nämä puoluepulinat lopetettaisiin. Maahanmuuttokysymystä pitää tarkastella
kiihkottomasti ja järkeä käyttäen. Ei saa ajatella sitä puolueaivoilla. Täytyy tarkastella maltillisesti. Mutta tuntuu olevan liian  kuuma aihe. Täytyy heti huomauttaa joillekin, että en  ole pyrkimässä eduskuntaan.
Se aihe ei edes kiinnosta. Ensiksi pitää erotella kaksi eri aluetta joilla kovinkaan paljon ole keskenään tekemistä,
pakolaiset ja maahanmuuttajat.
Kumpaankin suhtaudun myötämielisesti, mutta myös kriittisesti. Onko mahdollista ollaa kumpaakin yhtäaikaa?
Kyllä voi. Kiintiöpakolaiset tarvitsevat turvapaikkaa. Heitä tulee vuosittain 750 ja sitten toisenpään kautta myös palaa takaisin synnyinmaahansa. Kansainvälisessa politiikassa tilanteet muuttuvat mikä tänään oli turvallista ei ole viikonpäästä ja päinvastoin.

Sitten on oma ryhmä jotka tulevat pakoon puhjenneen konfliktin takia. Viime vuonna rajalta pyörrytettiin suoraan takaisin yli 3000 laitonta turvapaikan hakijaa. Nyt eduskunnassa, kunhan Tiura ja lautakasajutuista selvitään
ulkomaalais - ja kotiuttamislain muutos. EU:n sisältä ei ole mahdollista uuden lainmuutoksen mukaan tulla, ei kyllä nykyisenkään. Nyt tuli Helsinki-Vantaan kentälle 45 romanikerjäläistä jotka hakivat
turvapaikkaa.  Nyt he voivat olla toimeentulotuen muodossa "kesälomailla" koko kesän. Uuden lain mukaan  tällainen "lomailu" jää viikkoon.

Sitä lakkaamatta ihmettelen, kuinka tilanteet ovatvoineet tulla hallitsemattomiksi. Meillä on hyvä ulkomaalaislaki,
kunhan viranomaiset sitä noudattaa. Jos lakia noudatetaan, ei tänne tulla kuin muuttolinnut. Sitten on työnantajat jotka rahtaavat tänne itselleen  halpatyövoimaa. Kukaan ei heitä aseta siitä vastuuseen. Tässä on jo pitkän aikaa työntajapiirit jakaneet työmarkkinoita A ja B luokkaan. Harmaat markkinat käyttää härskisti hyväksi tietämättömiä ulkomaalaisia työntekijöitä. Tässä suhteen Heinäluoma puhuu täyttä asiaa.
Demarien tekemä päätös ei ole Heinäluoman yksin  tekemä, hän vain toi sen julki. Ne ongelmat jotka on tosiasioita. Eihän tämä ole ongelma niinkauan kuin tämä on ns. duunarikysymys, mutta sitten huuto meteli syntyy kun meidän virkamiehet potkitaan ulos ja tilalle otetaan halvempia ulkomaalaisia.

Jos meiltä otetaan Vaasassa ulkomaalaiset työntekijät pois, niin Vaasa pysähtyy.
Sen vuoksi minä toivon, että asioita käsiteltäisiin järkevästi ja jätetään tunne kysymykset pois.
Keskustellaan maltillisesti niin löydetään oikeita ratkaisuja. Tällä hetkellä on joka puolueessa täysin erilaiset näkemykset. Erimielisyyksillä tuhotaan hyvät ratkaisut ja vaikeutetaan täällä jo olemassa olevien
ulkomaalaisten asemaa. Toivottavasti keskustelussa viimeinkin siirrytään asialinjalle.

Pentti Suksi

Offline Matseman

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 2050
  • View Profile
Vs: Maahanmuuttopolitiikkamme
« Reply #2487 on: 02. 05. 2010 09:09 »

Kumpaankin suhtaudun myötämielisesti, mutta myös kriittisesti. Onko mahdollista ollaa kumpaakin yhtäaikaa?
Kyllä voi.
 

Niin voi. Tästä asiasta voi olla montaakin mieltä, ei siis ainoastaan mustaa tai valkoista. Itse asiassa on ikävää, koska niin moni osaa vain olla yhtä mieltä ja tämä sitten ohjaa heidän kykyään ajatella ja nähdä asioita monesta eri näkökulmasta.

Mitenkähän muuten jätkien kansalaisaloitteen kanssa sujuu... hahahaaaaa.....
Puunsärkijä ja Paskakasa. Tyypillinen kaksikielisen perheen tytär. Katkeroitunut "lund",  suomalaisen naisen kanssa sängyssä epäonnistunut hyväksyjä ja kaiken pahan pienentäjä. Katkera  , koneella päivät istuva pahansuopainen nilviäinen. Kukkulan kuningas

Offline Pentti Suksi

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 2215
  • View Profile
  • Email
Vs: Maahanmuuttopolitiikkamme
« Reply #2488 on: 02. 05. 2010 11:11 »
Jos nyt käytettäisiin sivistynyttä kieltä. Olen usein joutunut ulkomailla ollessani etnisen syrjinnän kohteeksi
jopa olen saanut kuulla rasistisia mielenilmauksia.
Miltä tuntuu ihmiseltä joka tulee Suomeen  töihin, hänellä on matkustusasiakirjat ja työluvat kunnossa tänne tullessaan. Tekee työtä TES:n mukaan ja maksaa verot ja sos.maksut. Ja sitten joutuu etnisen syrjinnän kohteeksi. Hän tekee tunnollisesti työtä esim. hoiva-alalla. Asiakkaat tekee
inhottavia huomautuksia kielitaidosta jossa on vierasperäinen  aksentti. Kun käy kaupassa, niin pihalla keskenkasvuyiset pojat huutelevat perään. Jotkut käyttäytyy jopa uhkaavasti.

Olen käytännön työssä vuosikymmenten aikana huomannut, että muukalaisvihaa ja rasismia vastaan käydään taistelua kulttuurin keinoin. Lapsuudessani oli armoton venäläisviha. Jopa rakkauskirjeet päätettiin sanoin

Ryssän vihassa
sinua rakastaen

XXXXXX XXXXXXX

Tänäpäivänä venäjän kieli on Vaasassa kolmaskieli. M ikä kukisti totaalisen ryssävihan? Se oli Suomi-neuvostoliitto-Seura ja sen korkeatasoiset taiteilija vierailujen ansiota. Esimerkiksi Vaasassa Neuvoarmeijan kuoron konsertti oli täysin loppuunmyyty. Meillä kävi Vaasassa maailmankuuluja venäläisiä huipputeiteilijoita
mm. Korsholman musiikkijuhlilla. Siitä muistuu mieleeni lapsitähti Sergei Nakariakov aivan upea trumpetisti.
Entä nuori pianisti Jevgeni Kitshin jolle Berliinin filharmonikkojen legendaarinen johtaja  Herbert von Karajan  kyynelsilmin sanoi: olet nero.

Siis muukalaisvihaa vastaan pidä lähteä missään nimessä heiluttelemaan rasisti leimaa. Se pahentaa tilannetta. Tämän virheen on tehnyt kansainvälinen kulttuuriseura Mira raportissaan, se kun olisi lähtenyt kulttuurinasein rasismia vastaan. Se oli virhe, jota Mira saa kauan kantaa nahoissaan. Maahanmuuttajien ei pidä tulla kantaväestöä loukkaamaan, vaan itsensä reilusti esitellen Ja kun tilaa on, niin järjestää erilaisia julkisia tilaisuuksia. Näin hälvennetään ennakkoluulot ja muukalaisviha. Tässä on tehty paljon vahinkoa joiden korjaamiseen menee pitkä aika.

Mitä sitten tulee kunta-aloittseeseen, se kestää jopa kymmenen  vuotta kun se  menee kaikki kierrot eri portaissa läpi tehtyään ja  tulee valtuustoon jonka päätös on:
Asia saatetaan valtuuston tietoon ja asia on loppuun käsitelty.

Tämä on aloitteiden hautaamismenettely.

Pentti Suksi

Offline Risto Helin

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 2167
  • View Profile
  • Olen Suomalainen
  • Email
Vs: Maahanmuuttopolitiikkamme
« Reply #2489 on: 03. 05. 2010 09:09 »
Poliisi tiedottaa ja tuota tiedottamista tuntuu piisaavan.
Varsinais-Suomen poliisilaitoksen ulkomaalaistutkinta on alkuvuoden aikana poistanut maasta yli viisikymmentä henkilöä, mikä on lähes puolet enemmän kuin vastavana ajankohtana viime vuonna. Maasta poistetuista suurin osa on ollut kielteisen turvapaikan saaneita. Muutamia henkilöitä on käännytetty tai karkotettu heidän syyllistyttyään rikoksiin Suomessa. Lentoliikenteen ongelmat ovat viime viikkoina aiheuttaneet ongelmia myös poliisille maasta poistamisten täytäntöönpanoissa, koska suurin osa poistamisista toteutetaan lentäen. Uutena ilmiönä on kevään aikana, etenkin Paimion vastaanottokeskuksessa, ilmenneet häiriökäyttäytymiset, mitkä ovat kohdistuneet sekä toisiin turvapaikanhakijoihin että vastaanottokeskuksen henkilökuntaan. Tapauksia on ollut toistaiseksi vain muutama. Tilanteisiin on puututtu ripeästi ja häiriöihin syyllistyneitä henkilöitä on lain suomin valtuuksin otettu poliisin tiloihin ja heidän maasta poistamisprosessejaan on mahdollisuuksien mukaan kiirehditty.
http://www.poliisi.fi/poliisi/varsinais-suomi/home.nsf/PFBD/8C139048815A6BAEC225771800269C82?opendocument
veritas odium parit.

rasvattu ajatus

 • Guest
Vs: Maahanmuuttopolitiikkamme
« Reply #2490 on: 03. 05. 2010 11:11 »
Voisiko semmoinen ajatus toimia, että kaupunki tiedustelisi Vaasassa oleskelevilta tukien varassa eläviltä maahanmuuttajilta halukkuutta kaupungin siistimiseen? En tarkoita pakkotyötä, vaan kyse olisi aktivoinnista, sekä osallistumisesta yhteiskunnan toimintaan. Siivous varmasti parantaisi maahanmuuttajien kuvaa alkkareidenkin silmissä. Ei voitaisi enää ajatella että mamut vain oleskelevat kaupungilla tekemättä mitään. Siis mamupartiot liikkeelle. Katuharjat ja haravat käteen ja putsaamaan vaikka toria. Talkoohengessä. Voisi alkkaritkin tietenkin osallistua halutessaan. Mamut voisivat näyttää esimerkkiä toimettomille alkkareille. Mitä mieltä olette?

Offline Matseman

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 2050
  • View Profile
Vs: Maahanmuuttopolitiikkamme
« Reply #2491 on: 03. 05. 2010 11:11 »
Voisiko semmoinen ajatus toimia, että kaupunki tiedustelisi Vaasassa oleskelevilta tukien varassa eläviltä maahanmuuttajilta halukkuutta kaupungin siistimiseen? En tarkoita pakkotyötä, vaan kyse olisi aktivoinnista, sekä osallistumisesta yhteiskunnan toimintaan. Siivous varmasti parantaisi maahanmuuttajien kuvaa alkkareidenkin silmissä. Ei voitaisi enää ajatella että mamut vain oleskelevat kaupungilla tekemättä mitään. Siis mamupartiot liikkeelle. Katuharjat ja haravat käteen ja putsaamaan vaikka toria. Talkoohengessä. Voisi alkkaritkin tietenkin osallistua halutessaan. Mamut voisivat näyttää esimerkkiä toimettomille alkkareille. Mitä mieltä olette?

Ei voisi toimia. Koska tasapuolisuuden nimissä tällaiseen toimintaan tulisi aktivoida myös tunnetut, vaasalaiset pummit ym. työttömät, jolle tekisin myös terää osallistua sinun aktiviteetteihisi ja sehän ei onnistu.

Samalla tavalla, kuin se mummon ilmoittaa joka syksy Iltasanomien keskustelupalstalla, että ottakaapa nyt työttömät sanko käteen ja menkää metsään poimimaan marjoja...

Ei rasvis. Tällaisissa ehdotuksissa pitää olla vähän realismia ja hyvää tahtoa mukana. Muuten ne kuolevat aina syntyessään, aivan samalla tavalla kuin tämäkin.
Puunsärkijä ja Paskakasa. Tyypillinen kaksikielisen perheen tytär. Katkeroitunut "lund",  suomalaisen naisen kanssa sängyssä epäonnistunut hyväksyjä ja kaiken pahan pienentäjä. Katkera  , koneella päivät istuva pahansuopainen nilviäinen. Kukkulan kuningas

Offline massi

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 501
 • Gender: Male
 • ja eikun lapioimaan...
  • View Profile
Vs: Maahanmuuttopolitiikkamme
« Reply #2492 on: 23. 05. 2010 18:06 »
Lähde: Pohjalainen

Mies kiihdytti autolla päin riitakumppania

Päivitetty 23.05.2010 17:05 Julkaistu: 23.05.2010 16:56

Kaksi ulkomaalaistaustaista miestä otti yhteen Ristinummella kymmenen jälkeen lauantai-iltana.

Miehille oli tullut ensin sanaharkkaa, joka oli muuttunut tönimiseksi ja lopulta painimiseksi. Sivullisen erotettua riitapukarit, oli toinen heistä mennyt autoonsa ja kiihdyttänyt sillä kohti toista miestä, joka oli kuitenkin ehtinyt hypätä pois alta.

Tämän jälkeen kuljettaja oli ajanut päin riitakumppaninsa autoa, joka oli edelleen törmännyt pysäköitynä olleeseen toiseen autoon. Autolla törmäillyttä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, törkeän pahoinpitelyn yrityksestä ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Poliisi otti hänet kiinni.
Muutos on tahtotila

Offline Risto Helin

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 2167
  • View Profile
  • Olen Suomalainen
  • Email
Vs: Maahanmuuttopolitiikkamme
« Reply #2493 on: 24. 05. 2010 15:03 »
Ihmeellistä ettei näistä lapsikaappaus tapauksista nosteta suurempaa meteliä, valtava määrä kaapataan Suomesta ja myös tänne . Rajat näyttäisi olevan sepposen seljällään kun tuollainen on mahdollista, tullaaan ja mennään kuin tallissa. Iltalehti: Lapsikaappaukset pysyivät viime vuonna miltei ennallaan.

Suomesta vietiin viime vuonna 32 lasta ilman huoltajan suostumusta, mikä on yhtä paljon kuin vuotta aiemmin. Lapsia päätyi muun muassa Sudaniin, Thaimaahan, Venäjälle ja Norjaan.

Tänne puolestaan kaapattiin viime vuonna yhteensä 15 lasta, mikä on kolme vähemmän kuin edellisenä vuonna. Lapsia tuli esimerkiksi Alankomaista, Espanjasta, Ruotsista ja Virosta.

Tiedot käyvät ilmi Kaapatut Lapset ry:n julkaisemista tilastoista, jotka perustuvat oikeusministeriön ja ulkoministeriön tietoon tulleisiin tapauksiin.

Tiistaina vietetään kansalinvälistä kadonneiden lasten päivää.
veritas odium parit.

Offline Roy Rabb

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 1289
  • View Profile
  • Music Mega
Vs: Maahanmuuttopolitiikkamme
« Reply #2494 on: 26. 05. 2010 10:10 »

SIKAMAISTA!

Poliisipäällikkö Paatero totesi jotenkin näin että turha odottaa, pannaan kuolemantuomiot täytäntöön. Tähän tultiin kun rkp-läiset monikulttuuriministerit Tuurssi et Biodetti yhdistivät kieroon kasvaneet voimansa. Mummojen karkoittaminen on raakalaismainen teko, silkkaa barbariaa. Näin EU:ssa. Ja odottamatta ja yllättäin, kun juuri oli annettu ymmärtää, että kyllä asia hoituu inhimillisellä tavalla siten, että mummot saavat jäädä rakkaittensa luo.

Offline Roy Rabb

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 1289
  • View Profile
  • Music Mega
Vs: Maahanmuuttopolitiikkamme
« Reply #2495 on: 27. 05. 2010 08:08 »

Rappio niin Suomen kuin EU:nkin johtajien keskuudessa on sietämätön. Maata johtavat edelleen sokeat markkinavoimat, eikä järkevää toimintaa saada aikaan. Vaasassa meillä on esim. sairaanhoidon arvot sekä kaupunginjohtajakysymys, valtiollisella tasolla mm. isoäitien karkoitusasia.

Inhimillisyys, järki, kansan oikeustaju ja aikaisemmat lupaukset edellyttävät sitä, että mummot saavat jäädä Suomeen. Mutta nyt johtava rappioeliitti toimii täysin tunteettomien psykopaattien tavalla vedotessaan mm. viranomaisrutiineihin. Tahallaan unohdetaan, että lait koskevat vain yleistä tasoa, ja että yksityistapauksissa on suotu päättäjille harkintavaltaa. Ihmisoikeuksia korostetaan kyllä juhlapuheissa, mutta pilkataan käytännössä.

Herättääkö luottamusta sellainen ministeripoliitikko, joka ensin osoittaa myötätuntoa mutta seuraavaksi kääntää päänsä muualle kun mummot kylmien rutiinipykälien perusteella karkoitetaan? Sellaista valheellista poliitikkoa en äänestä koskaan. Perussuomalaiset sanovat selkeästi, että kun ihmisiä tänne ensin houkutellaan, niin on heistä sen jälkeen myös huolehdittava.

Offline Roy Rabb

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 1289
  • View Profile
  • Music Mega
Vs: Maahanmuuttopolitiikkamme
« Reply #2496 on: 24. 07. 2010 08:08 »
Vihreiden Tapio Osala aloitti tämän ketjun viime vuonna mm. seuraavilla sanoilla:
     "Yleisesti tunnustetaan, että Suomen demografiset luvut edellyttävät suurta maahanmuuttoa, jotta mm. ikääntyvän väestömme hoiva voidaan turvata."

Vihreän puolueen kevytmielinen ja harkitsematon idealismi ihmetyttää minua yhä enemmän.  Allekirjoitan täysin vaasalaisen Mikael Lithin - perussuomalainen - kirjoituksen päivän Pohjalaisessa, jossa hän toteaa mm. seuraavaa:

"Vihreiden maahanmuuttopoliittinen linja perustuu idealismiin, jonka mukaan maahanmuuttoa on turha säädellä ja kansainvaellukset ovat väistämättömiä...
Kasvava islamisaatio, joka tarkoittaa naisten sosioekonomista alennustilaa, vihaa sukupuolivähemmistöjä kohtaan ja teokratian paluuta Eurooppaan, ei tunnu vihreitä haittaavan...
Halpatyövoimamarkkinoiden luominen ulkomaisella vuokratyövoimalla on tekeillä vihreän työministeri Anni Sinnemäen ansiosta. Täysin vapaan työperäisen maahanmuuton mahdollistava lakihanke massatyöttömyydestä ja väärinkäytöksistä kärsivän rakennusalan nykytilasta huolimatta on jo edennyt valiokuntakäsittelyyn. Laki palvelee halpatyövoimaa himoavia uusliberalisteja, jotka näin saavat vetoapua vihreältä ministeriltä."


Offline jali

 • Aktiivi vaikuttaja
 • ****
 • Posts: 424
  • View Profile
Vs: Maahanmuuttopolitiikkamme
« Reply #2497 on: 24. 07. 2010 17:05 »
Ikääntyvän väestön hoivaa ei voida turvata ainakaan islaminuskoisten maahanmuuttajien avulla.Hehän eivät voi "vääräuskoisten" takapuolia pestä.Pääministeri sortui mielestäni alatyyliin viimeisessä tv:keskustelussa haukkuessaan heinäluoman asiallisia kommentteja rasistisiksi.On näköjään asia missä ei voi vieläkään osittaa minkäänlaista kritiikkiä ilman että lyötäisiin rasismikortilla.

Offline Kari Lajunen

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 7818
 • Gender: Male
 • Kerro tästä foorumista mahdollisimman monelle.
  • View Profile
  • Oivakaihdin Oy
  • Email
Vs: Maahanmuuttopolitiikkamme
« Reply #2498 on: 24. 07. 2010 18:06 »
Omasta mielestäni   Suomen demografiset luvut eivät missään tapauksessa edellytä suurta maahanmuuttoa, jotta mm. ikääntyvän väestömme hoiva voidaan turvata sillä harkitsematon suuri maahanmuutto aiheuttaa sen minkä se on aiheuttanut, eli valtavat kulut jotka ovat poissa ikääntyvän väestön hoivasta.  Se näyttää aiheuttaneen myös kulttuurishokkeja joita ei ennen ole ollut kuten kunniamurhat.  Se näyttää aihettavan myös tuntemattomia ennalta arvaamattomia kuluja kuten pakolaiskeskusten tuhoamisia.

En vieläkään ymmärrä miksi ruokkivaa kättä purraan?  Sehän on tyhmää.

Olen edelleen pakolaisten puolella mutta ylläolevaa en ymmärrä?
Lähetä tieto tästä ketjusta henkilölle jota arvelet sisällön kiinnostavan ja kavereillesi alareunan "Lähetä Aihe" nappulasta.  Tämä on ainoa keino kertoa tästä foorumista.

Akseli

 • Guest
Vs: Maahanmuuttopolitiikkamme
« Reply #2499 on: 24. 07. 2010 18:06 »
Ikääntyvän väestön hoivaa ei voida turvata ainakaan islaminuskoisten maahanmuuttajien avulla.Hehän eivät voi "vääräuskoisten" takapuolia pestä.Pääministeri sortui mielestäni alatyyliin viimeisessä tv:keskustelussa haukkuessaan heinäluoman asiallisia kommentteja rasistisiksi.On näköjään asia missä ei voi vieläkään osittaa minkäänlaista kritiikkiä ilman että lyötäisiin rasismikortilla.


Ei vain ota tuulta USA:n kaltainen maanhanmuuttopolitiikka Suomessa, kaikessa muussa ollaankin sitten USA-laisempia kuin USA-laiset. Täällä, jos on eri rotuinen tai puhuu erikieltä on heti vainottu. On tämä harvaan asuttu maa jotenkin erikoinen, ollaan kuin ei olisi erilaisia ihmisiä koskaan nähty. Venäläisiä on vihattu siitä asti, kun porvaristo menetti Tsaarin vallan tuen etuoikeuksilleen.

Toisaalta 1930 luvulla rotujalostuskin pääsivalloilleen Suomessa ja aloitettiin aktiivinen yhteistyö saksalaisten natsien kanssa.

Mihin mahtaakaan johtaa nykyinen maahanmuuttajien vastainen meno, jolla on laaja tuki ”kansan” ja eripuolueiden sisällä, jopa osaa vasemmistoliittoa myöten?

Natsismilla oli vähän samankaltainen kannatus Suomessa aikoinaan, mitä kuvaa se, että  itse IKL oli pieni kiihkomielisten ryhmä, mutta natsismi oli aina SDP:tä myöten sisäistetty.

Offline Risto Helin

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 2167
  • View Profile
  • Olen Suomalainen
  • Email
Vs: Maahanmuuttopolitiikkamme
« Reply #2500 on: 24. 07. 2010 18:06 »
Saksasta kuuluu kummia  liittotasvallan entinen sosialistinen kansleri Helmuth Schmidt myöntää että maahanmuutto on ollut katastrofi Saksalle . Nyt sakemannit haluaisivat apua Turkin poliisilta kun eivät itse saa järjestystä eivätkä osaa käsitellä nuorisoa, kummallista kun muistellaan kuinka aikoinaan samassa maassa laitettiin Baaderit ja Mainhoffit aikoinaan ruotuun. Nyt on Saksan poliisi joutunut antautumaan.
http://frontpagemag.com/2010/07/23/germany%E2%80%99s-surrender/
veritas odium parit.

belurisk

 • Guest
Vs: Maahanmuuttopolitiikkamme
« Reply #2501 on: 24. 07. 2010 18:06 »


Toisaalta 1930 luvulla rotujalostuskin pääsivalloilleen Suomessa ja aloitettiin aktiivinen yhteistyö saksalaisten natsien kanssa.


Natsismilla oli vähän samankaltainen kannatus Suomessa aikoinaan, mitä kuvaa se, että  itse IKL oli pieni kiihkomielisten ryhmä, mutta natsismi oli aina SDP:tä myöten sisäistetty.


Voi herttasyyke tätä Akselia.  Nimimerkki suoltaa ja luo ihan omaa historiaansa lähes asiasta kuin asiasta.
Taitaa olla sitä aatteen paloa.  Huh, huh - taas kerran.

Akseli

 • Guest
Vs: Maahanmuuttopolitiikkamme
« Reply #2502 on: 24. 07. 2010 19:07 »
Saksasta kuuluu kummia  liittotasvallan entinen sosialistinen kansleri Helmuth Schmidt myöntää että maahanmuutto on ollut katastrofi Saksalle . Nyt sakemannit haluaisivat apua Turkin poliisilta kun eivät itse saa järjestystä eivätkä osaa käsitellä nuorisoa, kummallista kun muistellaan kuinka aikoinaan samassa maassa laitettiin Baaderit ja Mainhoffit aikoinaan ruotuun. Nyt on Saksan poliisi joutunut antautumaan.
http://frontpagemag.com/2010/07/23/germany%E2%80%99s-surrender/


Siellä on jälleen tilausta Natsismille ja uudelle hitlerille! Aikoinaan vain yksirotu oli kelpoista, muut lähetettiin ilmaiseksi työvoimaksi Saksalaisille hikipajoille ja poltettaviksi keskitysleireille rematoreihin. Huh...Huh...


Offline Risto Helin

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 2167
  • View Profile
  • Olen Suomalainen
  • Email
Vs: Maahanmuuttopolitiikkamme
« Reply #2503 on: 24. 07. 2010 20:08 »
No ainakin hyvä etteivät ole tilaamassa Stalinismia, eikös siellä ole kaikki natsismiin viittaava ankarasti kielettyä näin olen ainakin luullut. Euroopassa on ollut kovasti nousussa uudet juutalaisvainot ja niitä vainoja eivät ole ajamassa natsit.
veritas odium parit.

Akseli

 • Guest
Vs: Maahanmuuttopolitiikkamme
« Reply #2504 on: 24. 07. 2010 20:08 »
Äärioikeistolaiset lähtivät rasistiseen vaalitaistoon

"Maahanmuuttokriittisten perussuomalaisten kunnanvaltuutettujen 13 hengen ryhmä vaatii Turussa julkaistussa manifestissaan muun muassa nykyisenkaltaisen kehitysavun lopettamista ja vaihtamista veroilmoituksen yhteydessä annettavaan vapaaehtoiseen maksuun."

"Puuhamiehiä ovat Helsingin vaalipiirin eduskuntavaaliehdokas Jussi Halla-aho ja perussuomalaisten kolmas varapuheenjohtaja, Vaasan vaalipiirin ehdokas Vesa-Matti Saarakkala. Muut maahanmuuton tiukennuksia vaativat ehdokkaat tulevat ympäri Suomea."

http://yle.fi/uutiset/talous_ja_politiikka/2010/07/perussuomalaisilta_valtuutetuilta_tiukka_maahanmuuuttolinjaus_1853917.html

Peetu

 • Guest
Vs: Maahanmuuttopolitiikkamme
« Reply #2505 on: 24. 07. 2010 20:08 »
vanhusten hoitoa ei nyt eikä tulevaisuudessa hoideta sillä että Eklu, Kari ja Roy vaihtavat toistensa vaippoja.

Seuraavien vaalien jälkeen "köyhä kansa" tulee huomaan, että ministari Soini ei olekkaan "sateen tekijä".

eklu

 • Guest
Vs: Maahanmuuttopolitiikkamme
« Reply #2506 on: 24. 07. 2010 21:09 »
Peetu, pelkosi on turha eli mulle ei vaihdeta vaippoja ja minä en vaihda niitä kellekkään. Ei koskaan eikä missään tilanteessa, Peetu voi maata sairaalassa jossa somput vaihtaa vaippoja, minä en makaa. Tämä oli siis lupaus, mitä sinä lupaat.

Offline herkkoo

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 7443
 • Gender: Male
  • View Profile
  • Email
Vs: Maahanmuuttopolitiikkamme
« Reply #2507 on: 24. 07. 2010 23:11 »

.

Vuosien löysäilyn ja pellossa elämisen jälkeen on maahanmuuttopolitiikka toivottavasti järkiintymässä, ihme ettei nämä toimenpiteet ole jo käytössä :

"Perussuomalaisilta valtuutetuilta tiukka maahanmuuuttolinjaus

julkaistu eilen klo 17:19, päivitetty eilen klo 18:27

Nykyisen maahanmuuttopolitiikan vastustajat haluavat jyrkän kiristyksen lakeihin. Maahanmuuttokriittisten perussuomalaisten kunnanvaltuutettujen 13 hengen ryhmä vaatii Turussa julkaistussa manifestissaan muun muassa nykyisenkaltaisen kehitysavun lopettamista ja vaihtamista veroilmoituksen yhteydessä annettavaan vapaaehtoiseen maksuun.

Manifesti vaatii myös perusteettomasti turvapaikkaa hakevan käännytystä vuorokaudessa. Lisäksi ryhmä ehdottaa "totuuskomissiota" tutkimaan maahanmuuton "piiloteltuja kustannuksia" ja poliitikkojen maahanmuuttotoimien selvittämistä 20 viime vuoden ajalta.

"Sosiaalisista siirtolaisuutta" manifestissa torjutaan ehdotuksella, että Suomi lopettaa vastaanottokeskuksissa asuvien toimeentulotuen maksamisen rahana. Apu pitäisi perussuomalaisten manifestin laatijoiden mukaan antaa vain ruokana sekä välttämättöminä vaate- ja terveydenhuollon kuluina."

YLE Uutiset

http://www.yle.fi/uutiset/talous_ja_politiikka/2010/07/perussuomalaisilta_valtuutetuilta_tiukka_maahanmuuuttolinjaus_1853917.html

.Offline vaasalainen

 • Tästä foorumista
 • Administrator
 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 5079
 • Gender: Male
 • Muista käydä Chatissa
  • View Profile
  • Email
Vs: Maahanmuuttopolitiikkamme
« Reply #2508 on: 28. 08. 2010 05:05 »
Vaasalaista konfliktia käsitellään täällä.
Tämä sivusto täytti 9 vuotta helmikuun 2 päivänä 2014.  Ylläpidän tätä vapaasta tahdostani.  Tämä on minun tapani osoittaa rakkauteni tätä hienoa kaupunkia kohtaan.

Offline Tapio Parkkari

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 875
  • View Profile
Vs: Maahanmuuttopolitiikkamme
« Reply #2509 on: 28. 08. 2010 06:06 »
Vaasalainen "patriootti" ja "paikallisnationalisti" Jari Perttula sanoo, että Vaasassa on odotettavissa iso etninen konflikti, vaikka kukaa ei sitä toivo. Haastatellut afrikkalaistaustaiset nuoret miehet toivovat vain että saavat elää rauhassa Vaasasa.

Jari Perttula pitää erittäin huolestuttavana sitä, että Vaasassa on kaksi ryhmää, jotka kinaavat keskenään. Perttulan mukaan Vaasassa on ollut vuodesta 2007 lähtien noin 30 "kunnon tappelua", vaikka poliisi ei ole niistä tiedorttanut ja media ei ole juuri kertonut.

-Loppua ei näy.  Nyt ollaan tulossa siihen että tappelut ovat siirtynet kotipihoille ja lasten leikkipaikoille ja aseina käytetään miehen nyrkkkiä suurempia kivenmurikoita. Täällä lähtee pien joltakin henki jos poliisi ei puu asioihin, sanoo Perttula.

Lue blogin juttu ja katso video:

http://www.vaasalaisia.info/index.php?/archives/2023-Etninen-konflikti-ja-Vaasa.html
Auta foorumin tunnetuksi tekemisessä.  Lähetä tästä ketjusta tieto kavereillesi "Lähetä Aihe" nappulasta.  Nappula on heti pohjaviivan alapuolella.

Offline Niiskutti

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 1632
  • View Profile
Vs: Maahanmuuttopolitiikkamme
« Reply #2510 on: 28. 08. 2010 06:06 »
Suomalaisnuorimies yritti kysyä ajankohtaisen kakkosen lopussa jotain "korviketta" sanalle neekeri.. Väärinymmärryksen vuoksi joutui sitten itse nimittelyn kohteeksi, se ei kyllä antanut kovin hyvää kuvaa ohjelmassa esiintyneistä maahanmuuttajista. Minkään sortin nimittely puolin ja toisin ei ainakaan edistä sopua. Eikä yhteenototkaan sen puoleen...

Offline Tapio Parkkari

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 875
  • View Profile
Vs: Maahanmuuttopolitiikkamme
« Reply #2511 on: 28. 08. 2010 06:06 »
Tämä on niin tärkeä aihe ja keskustelu, että pyydän Sinua lähettämään tieto tästä eteenpäin.  Erityisen tervetulleita ovat maahanmuuttoon avoimesti suhtautuvien mielipiteet.

Voit lähetää linkin kaverillesi alapuolella olevasta linkistä "Lähetä Aihe"
Auta foorumin tunnetuksi tekemisessä.  Lähetä tästä ketjusta tieto kavereillesi "Lähetä Aihe" nappulasta.  Nappula on heti pohjaviivan alapuolella.

Offline Risto Helin

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 2167
  • View Profile
  • Olen Suomalainen
  • Email
Vs: Maahanmuuttopolitiikkamme
« Reply #2512 on: 28. 08. 2010 07:07 »
Tämän kaltainen tilanne mihin meillä Vaasassa ollaan menossa ei ole ollenkaan mikään ainutkertainen, vastaavia pidemmälle menneitä kehityssuuntia on pohjoismaat ja Eurooppa pullollaan tosin niistäkin kaikin keinoin yritetään vaieta. Poliiisin vähättely ja puoluellisuus on aivan huipussaan Vaasassa esim. tuossakin mainitussa kivitystapauksessa, että jos parvekkeelle sataa suuria kiviä ja rapuista rikotaan laseja ole kotirauhan rikkomista niin pitänee kysyä mikä sitten on. Ulkomaalaisten hyökkäykset sen lisäksi , että ovat rasistisia niin ovat muuttuneet myös harkituiksi ja ennalta hyvin suunnitelluiksi, tällä perusteella ne kuuluisi rekisteröidä rasistisiksi rikoksiksi kantaväestöä kohtaan.
veritas odium parit.

Offline Tapio Parkkari

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 875
  • View Profile
Vs: Maahanmuuttopolitiikkamme
« Reply #2513 on: 28. 08. 2010 07:07 »
Risto,
eikö nyt pitäisi pohtia sitä että miten tällaiset konfliktit voitaisiin estää.  Olisiko tuo samaan pöytään istuminen yksi asia, joka veisi  sopua eteenpäin.  Suurin osa tänne tulleista "mamuista" on tullut jäädäkseen.  Tästä on lähdettävä.
Auta foorumin tunnetuksi tekemisessä.  Lähetä tästä ketjusta tieto kavereillesi "Lähetä Aihe" nappulasta.  Nappula on heti pohjaviivan alapuolella.

Offline Risto Helin

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 2167
  • View Profile
  • Olen Suomalainen
  • Email
Vs: Maahanmuuttopolitiikkamme
« Reply #2514 on: 28. 08. 2010 07:07 »
Jos joku nyt Vaasassa keksisi keinon noiden ongelmien ratkaisuun, jota ei kyllä tule tapahtumaan niin Vaasalle tai tälle henkilölle myönnetäisiin ilman muuta Nobelin rauhanpalkinto. Sillä kyllä näitä keinoja on yritetty löytää jo niin pitkään muualla, siinä on varmaan kokeiltu pöydän ympärille istutukset ja muut mutta turhaan. Mutta se miten jatkossa saataisiin pidettyä ne näissä suhteissa missä ne nyt ovat , siihen ovat Suomalaiset jo heräämässä.
veritas odium parit.

Offline Tapio Parkkari

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 875
  • View Profile
Vs: Maahanmuuttopolitiikkamme
« Reply #2515 on: 28. 08. 2010 07:07 »
Mitä muita realistisia mahdollisuuksia on kuin yrittää sovitella?
Auta foorumin tunnetuksi tekemisessä.  Lähetä tästä ketjusta tieto kavereillesi "Lähetä Aihe" nappulasta.  Nappula on heti pohjaviivan alapuolella.

Juuseppi

 • Guest
Vs: Maahanmuuttopolitiikkamme
« Reply #2516 on: 28. 08. 2010 09:09 »
afrikkalaistaustaiset nuoret miehet toivovat vain että saavat elää rauhassa Vaasasa.

Satuinpa tuossa yksi päivä sitten pyöräilemään Vanhan Vaasan suunnalla. Siinä Lehtiikuusentien paikkeilla on kevyelle liikenteelle tien alittava pyörätie, jossa neljä afrikkalaistaustaista noin 8-12 vuotiasta lasta hääräsi kaupungin työntekijöiden kaatamien puiden kanssa.

Kun kuljin takaisin samaa reittiä 5 minuuttia myöhemmin, niin teräviä oksia täynnä olevia puunrunkoja oli aseteltu pimeän alikulkuväylän suulle, josta niitä oli varmasti vaikea havaita jos on huonosilmäinen vanhus tai jos paikkaa lähestyy toiselta suunnalta.  Potkin puita syrjään ettei kukaan ajaisi niihin, mutta varmasti sama peli jatkui seuraavana päivänä.

Enemmin tai myöhemmin joku ajaa pyörrällä puihin TODELLA ikävin seurauksin. Niin että tämäköhän on sitä Parkkarin mainostamaa afrikkalaistaustauisten halua elää rauhassa? Parkkarihan ei laittanut lainausmerkkien sisälle heidän mielipiteitä, kuten näki tarpeelliseksi tehdä Perttulan kohdalla.


eklu

 • Guest
Vs: Maahanmuuttopolitiikkamme
« Reply #2517 on: 28. 08. 2010 10:10 »
Kerätään vaan rahaa ja ostetaan lentolippuja kotimatkalle, kyllä siellä Afrikassa on jo tilanne rauhoittunut kun kerta käyvät siellä lomailemassa ja silpomassa tyttöjänsä.

Offline Kari Lajunen

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 7818
 • Gender: Male
 • Kerro tästä foorumista mahdollisimman monelle.
  • View Profile
  • Oivakaihdin Oy
  • Email
Vs: Maahanmuuttopolitiikkamme
« Reply #2518 on: 28. 08. 2010 12:12 »
  Parkkarihan ei laittanut lainausmerkkien sisälle heidän mielipiteitä, kuten näki tarpeelliseksi tehdä Perttulan kohdalla.

Video ja artikkeli tehtiin yhteistyössä, siis Parkkari ja minä.  Taisin lohkaista, että "vaikka tämä on tehty kunka varovasti kaikki huomioonottaen niin aina löytyy joku joka löytää sieltä jotain negatiivista."  Tosin oletin että rasistista mutta nyt vaihteeksi näin päin.  Mutta olin silti oikeassa.  Välimerkkien unohtaminen ei ole merkki mistään, ja jos ei muuta moitittavaa löydy kuin välimerkit, niin olen tyytyväinen.  Mutta eiköhän joku vielä jotain rasistista löydä.  Ainakin ennen on näin käynyt.
Lähetä tieto tästä ketjusta henkilölle jota arvelet sisällön kiinnostavan ja kavereillesi alareunan "Lähetä Aihe" nappulasta.  Tämä on ainoa keino kertoa tästä foorumista.

Offline Tapio Parkkari

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 875
  • View Profile
Vs: Maahanmuuttopolitiikkamme
« Reply #2519 on: 28. 08. 2010 13:01 »
Kevennetään hiukan.  Patriotismi on isänmaallisuutta ja patriootti on isänmaan ystävä.  Sana tuli blogiin TV 2:n sivuilta, missä esiteltiin Marja Tolppasen Vaasata tekemä ohjelma.  Ohjelman esittelyn yhteydessä käytettiin myös sanaa skini, jota en halunnut sen leimaavan sisällön vuoksi käyttää.

Koska patriootti voi olla täysin päinvastaista mieltä kuin haastateltu Jari Perttula, käytin tyylitietoisena lainausmerkkejä.  Sanan "paikallisnationalisti" keksin itse.  Sen vuoksi laitoin sen lainausmerkkeihin.

Mistä otettaan seuraava vääntö.  Vaikka tästä:

"Haluan että maahanmuuton puolustajat ilmoittautuvat myös videokameran eteen.  Näin tasapuolisuus toteutuu. 

Yhteiskunnasssamme on monenmoisia mielipiteitä ja monipuolinen sivistynyt keskustelu edellyttää että kaikki pääsevät ääneen.  Mutta kaikkilla mielipiteillä ei ole täällä pitkää tulevaisuutta.

Korostan sanaa sivistynyt.  Tästä ketjusta tullaan poistamaan ei-sivistyneet mielipiteet ilman  mitään selityksiä tai anteeksipyyntöjä.

Että silleen.
Auta foorumin tunnetuksi tekemisessä.  Lähetä tästä ketjusta tieto kavereillesi "Lähetä Aihe" nappulasta.  Nappula on heti pohjaviivan alapuolella.