- Vaikka molemmat olemme avovaimoni kanssa hyvän ruoan ystäviä ja osaamme myös
  tehdä sitä monenmoista itse, niin kuitenkin täytyy myöntää, että myös pula aikaa nähneinä
  tiedämme yksinkertaisen, tai rasvaisen pika ruoankin olevan taivaallisen hyvää,
  mikäli on vain tarpeeksi kova nälkä.
- Tänä päivänä suuren ylitarjonnan, markettien määrän ja kilpailun johdosta, on painopiste
  siirtynyt enemmän puolivalmiste, tai valmisruokapuolelle, varsinkin hinnan ollessa jo kohtuullinen
  tähän päivään verraten.
- Teemme kylläkin ajoittain norm. kotiruokaa, sen kummemmin pröystäilemäti ja lähinnä
  ikuisen nälän vaivaamina.
- Esimerkkinä vaikka joku Lidlin pyttipannupakaste, (alle 2 e kg ) kananmunalla ja perinteisillä
  kyytipojilla, saa joskus hymyn huulille, jos vain nälkä on kohdallaan, joka meillä ei ole ongelma.
- Koska oma työni hoidetaan käsillä, joiden on toimittava, sekä virkeällä päänupilla, vahinkojen
  ja  mahd.tuotantoseisokkien välttämiseksi, niin sivutuotteena homma tuottaa joskus
  lievää värinää heikotuksen ja vast. energia hävikkien muodossa.
- Tästä syystä joskus tuo kyseinen eineskin ensivaikutelmanaan haarukoitaessa, saa jopa
  joskus kyyneleen herahtamaan silmäkulmaan, niin hyvältä ruoka joskus maistuu,
  heikotuksen hiljaa väistyessä, sekä pötsin täyttyessä.
- Väkisinkin aina muijan ihmeeksi oman Mamenon aikojen takaiset keitokset hiipivät salaa
  mieleen, samalla hihan hipaistessa silmäkulmaa, ennenkuin muija huomaa.
- Yhdessä aina vannotaan, että ensi pyhiksi kyllä tehdään nyt sitä ja tätä, sekä
  viikolla se aina katoaa marketien tiskeillä nojaillessa ja näljän noustessa, jota joskus jo
  Lindan kautta täytyy kauppareisulla lievittää. Lindan rullakebabhan on jo käsite,
  niin maun, kuin hinnankin puolesta.
- Hienoa nähdä, että vielä löytyy reseptiharrastajia, joille tärkein asia on uusien makujen
  ja kokonaisuuksien löytäminen, kunhan vain lompsa antaa siihen mahtollisuuten
  hyvien ideoiden lisäksi.