Home / Vaasa - kaikki tarpeellinen Vaasasta / Vaasan valtuusto tutuksi – Marko Heinonen vaasalaisia.info 2013

Vaasan valtuusto tutuksi – Marko Heinonen vaasalaisia.info 2013

Marko Heinonen on vaasalainen kaupunginvaltuutettu. Tuntee palavaa kiinnostusta politiikkaan, sekä yhteisten asioiden hoitoon. Syntyperäisenä Vaasalaisena haluaa edelleen vaikuttaa kaupungin asioihin ja oloihin.
Valtuusto tutuksi 7 – Marko Heinonen

Kotisivuillaan www.markoheinonen.fi Marko kertoo seuraavaa.

-Puoluepolitikoinnin sijaan pidän tärkeämpänä asiaa, en sen esittäjää. Joku on joskus luonnehtinut minua "kovaksi kokoomuslaiseksi, jonka sisällä asuu perussuomalainen vihreä demari".

-Politiikassa pyrin vaikuttamaan lapsiperheiden oloihin ja viihtyvyyteen Vaasassa. Jos väki ei täällä viihdy, se muuttaa taatusti muualle. Pienistä asioista muodostuu isoja kokonaisuuksia.

-Liikuntapolitiikkaa vien eteenpäin nuorison liikunta- ja harrastetoimintaa painottaen. Alle 18-vuotiaiden ilmaiset harjoitusvuorot täytyy turvata. Myös aikuisten harrasteurheilijoiden oloja tulee parantaa, ja palloiluhalli sekä muut liikuntapaikkahankkeet viedään tietysti maaliin.

-Työllistämistoimikunnan puheenjohtajana olen päässyt vaikuttamaan myös kaupungin työllistämistoimenpiteisiin, sekä nuorten kesätyöpaikkojen lisäämiseen. Nyt työn alla on kaupungin työllistämisstrategia.-

Pienyrittäjänä tietysti myös yrittäjien olot kiinnostavat Heinosta myös. Avainasemassa on joustava ja riittävän nopea kaavoitus. Poliittisessa päätöksenteossa Markoa ihmetyttää paikoin asioiden etenemisen etanamainen hitaus, virkamiesten suuri valta, sekä joskus poliittisten näkökulmien ajaminen järkiratkaisujen kustannuksella.

Onneksi näihin asioihin voi vaikuttaa, sanoo Heinonen-

Nykyiset luottamustoimet:

Kaupunginvaltuutettu
Vapaa-aikalautakunnan puheenjohtaja
Työllistämistoimikunnan puheenjohtaja
Lapsiasiainneuvoston jäsen
Kaupunginhallituksen varajäsen
Kaupunginhallituksen suunnittelujaoston varajäsen

Toimittaja: Kari Lajunen

About Toimitus

Check Also

Minun kaupunkini, minun kehittämänä

Vaasan kaupunki kehittää asukaslähtöisempiä palveluita ja toimintatapoja osana Avoin kunta –hanketta. Ensimmäisenä tartutaan osallistumisen palveluihin …

Vastaa