Lyhytviesti


Lyhytviesti kiireiselle!

Vaasalaisia.info toimitus on lisännyt blogiin ja foorumiin lyhytviestitoiminnon. Lyhytviesti on tarkoitttu niille, jotka syystä tai toisesta eivät halua rekisteröityä foorumiin. Vieastin pituus on tarkoituksella rajoitettu 320 merkkiin.

Rajoituksella pyritään siihen että varsinainen keskustelu käydään edelleen foorumissa mutta myös siihen että lyhytviestien kautta foorumin vierailla on mahdollisuus esittää kannanottoja ja vaikuttaa blogin sisältöön.

Kaikki yksityisluontoiset – hei Lissu tavataan vanhassa paikassa – tyyppiset viestit tullaan välittömästi poistamaan. Myös sellaiset viestit, jotka halventavat rotua, uskonnollista- tai poliiattista vakaumusta tai suhtautuvat halventavasti vähemmistöihin.

Luhytviesteillä voidaan välittää myös muita tärkeitä viestejä kaupunkilaisille. Tällaisia voivat olla vaikkapa tiedot kaupungin tiestössä olevista kuopista tai tien tukkeista. Tulevaisuus näyttäköön, mitenuusi palvelu otetaan vastaan.

Lyhytviesti palvelun koodasi Web Design Jussi Mäntylä.

Lyhytviesteihin pääset klikkaamalla oikeata kohtaa vihreässä palkissa!

About Toimitus

Check Also

Minun kaupunkini, minun kehittämänä

Vaasan kaupunki kehittää asukaslähtöisempiä palveluita ja toimintatapoja osana Avoin kunta –hanketta. Ensimmäisenä tartutaan osallistumisen palveluihin …

Vastaa