Billig Strøm | Hvem tilbyr Forbrukslån i Norge | Paras Pikavippi 2019 | Paras Ulkoinen Kovalevy 2019 | Forsikringsselskap | Husalarm | Kredittkort med lavest Rente | Billig Advokat
Home / Tapahtumat / Reimari neuvoo nuoria

Reimari neuvoo nuoria

Nuoret saavat neuvoja Reimarista

Miten kesätöitä haetaan? Minne voi mennä opiskelemaan? Kuinka ulkomaille pääsee töihin? Nuorten tieto- ja neuvontapalvelu Reimari tarjoaa apua muun muassa seurusteluun, terveyteen, opiskeluun, työhön tai vaikkapa päihteisiin liittyvissä kysymyksissä.

Vaasan kaupungin tarjoama maksuton palvelu on tarkoitettu kaikille alle 30-vuotiaille vaasalaisille nuorille. Tavoitteena on antaa ammattitaitoista ohjausta ja neuvontaa kaikissa nuorten elämään liittyvissä kysymyksissä ja tilanteissa.

Reimarissa työskentelevät nuorisotiedottaja Tiina Palonen ja monikulttuurisen nuorisotyön nuoriso-ohjaaja Gunlög Fia Ingves. Nuorten tieto- ja neuvontatyö on ehkäisevää nuorisotyötä, ja sillä tuetaan nuorten kasvua, itsenäistymistä ja hyvinvointia.

– Suurin osa nuorten kysymyksistä tulee sosiaalisen median ja nettisivujen kautta. Tyypillisimmät kysymykset liittyvät opiskeluun, työasioihin, terveyteen sekä kansainvälisyyteen, kertoo Palonen.

Uudet nettisivut avattu

Reimarille on juuri avattu uudet nettisivut osoitteessa www.reimari.info. Sivuilta löytyy tietoa muun muassa omaan kotiin muuttamisesta, opiskelusta, työelämästä sekä nuorille suunnatusta toiminnasta ja tapahtumista Vaasassa.

Reimarin palveluita voi käyttää netissä tai paikan päällä. Henkilökohtaista apua saa nuorisotalo Kultsalla (Raastuvankatu 30) maanantaista torstaihin klo 12–18.

– Meihin voi ottaa yhteyttä myös nettisivujen ja sosiaalisen median, kuten Facebookin ja Instagramin kautta. Nettisivuilla on esimerkiksi helppo chat-toiminto, Palonen kertoo.

Reimarin toimintaa rahoittaa Evald ja Hilda Nissin säätiö.

Lisätietoja antaa: nuorisotiedottaja Tiina Palonen,

tiina.palonen@vaasa.

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 40-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisiaa.info sivuston. Joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Puhetta Vaasasta, Vaasalaisia, Tapio Parkkari ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Sofi Oksanen kirkasti suomikuvaa Saksassa

Sofi Oksanen, sauna ja suomenruotsalaisuus loivat Saksassa Suomi-kuvaa Tuore väitöskirja kertoo, että lehdistö nosti Frankfurtin …

Vastaa