Billigst Strøm 2019 | Forbrukslån svar med en gang | Paras Pelinäppäimistö | Laina | Arbeidsledighetsforsikring | Brannalarm | Kredittkort i Norge | Billigste Mobiltelefon
Home / Kolumnit / Bert Lundström – Muuttoliike ja matkaajat

Bert Lundström – Muuttoliike ja matkaajat

Muuttoliike ja matkaajat

Rajat on ylitetty ja nyt kyllä myös käyttäytymisen sekä kohtuullisten vaatimusten rajat.

Meillä suomalaisilla ei ole mitään velvollisuuksia eikä myös automaattista rajatonta hoitovastuuta siviilimaahantunkeutujiakaan kohtaan.

Ongelmien alkulähteet ja aiheuttajat (tahot) ovat aivan jossain muualla, minne kustannusten laskutuskin tulisi osoittaa.

Meille on virrannut ja virtaa eri rajojen lävitse suurimmalta osin nuoria ja-tai nuorehkoja miehiä. Miksi tämän ns. populaation rakenne on tällainen?

Viime päivinä nämä muuttajat ovat esittäneet moitteita ruuan suhteen , mutta lisäksi muunkin heille tarjotun avun sekä huollon osalta. Uho on ollut melkoista. Sitä uhoa ja energiaa eivät ole esittäneet synnyin- tai lähtömaassaan.

Erikoista asennetta edustaa esitetyt vaatimukset

Kenenkähän tässä tulisi sopeutua?? Suomen kansalaisten ja valtion vaiko matkaajien?

Rahaa heillä vaikuttaa riittävän. Pelkästään mobiiliviestintälaitteiden käyttökustannukset päivässä ylittänevät keskivertosuomalaisen kuukausitason vastaavat.

Mikäli ja kun eurooppalainen tai pohjoismaalainen matkaa heidän kotimaihinsa, niin epäilystäkään ei ole siitä minkä maan tapoja, lakeja ja säädöksiä noudatetaan. Sanktiot poikkeamista ovat rankat.

Bert Lundström

Vaasa

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 40-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisiaa.info sivuston. Joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Puhetta Vaasasta, Vaasalaisia, Tapio Parkkari ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Eroperheitä koskettavassa vieraannuttamisessa vanhempi tarkoituksella estää toisen vanhemman ja lapsen suhteen kehittymistä. Vieraannuttaja vaikeuttaa vuorovaikutusta ja pyrkii erottamaan lapsen toisesta vanhemmasta. Pahimmillaan vieraannuttaja katkaisee kokonaan lapselta yhteydenpidon tai syöttää lapsen mieleen valheellisia mielikuvia toisen vanhemman pahuudesta.

Huoltokiusaaminen murentaa

Huoltokieusaaminen murentaa hyvinvoinnin Eroperheiden määrä kasvaa Suomessa koko ajan. Vanhempien ero koskettaa vuosittain arviolta 30 …

Vastaa