Strømpris Kalkulator 2019 | Hvem tilbyr Forbrukslån i Norge | Boligstandsrapportering | Varmepumper Sammenligning | Billigste Forsikringsselskap | Husalarm | Hvilket Kredittkort er Best | Boliglån Rente
Home / Tapahtumat / Asiantuntijat arvioivat vanhoja rahoja Vaasassa

Asiantuntijat arvioivat vanhoja rahoja Vaasassa

Tuo vanhat rahat arvioitavaksi

Asiantuntijat arvioivat rahoja, kunniamerkkejä ja postimerkkejä Pohjanmaan museossa Vaasassa lauantaina 7.5.

Pohjanmaan museo järjestää lauantaina 7.5. klo 10-17 Vaasanseudun numismaatikoiden ja Vaasan Filatelistien kanssa tapahtuman, jossa yleisöllä on mahdollisuus saada tietoa rahojen, kunniamerkkien ja postimerkkien keräilystä, säilytyksestä ja niiden arvosta.

Asiantuntijat tunnistavat ja arvioivat vanhoja rahoja, kunniamerkkejä ja postimerkkejä, sekä suomalaisia että ulkolaisia. Arviointi on ilmaista ja museon kahvilaan on vapaa pääsy.

Vaasanseudun numismaatikoiden puolesta lisätiedusteluihin vastaa yhdistyksen puheenjohtaja Jorma Imppola, puh. 044 315 8888.

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 40-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisiaa.info sivuston. Joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Puhetta Vaasasta, Vaasalaisia, Tapio Parkkari ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Sofi Oksanen kirkasti suomikuvaa Saksassa

Sofi Oksanen, sauna ja suomenruotsalaisuus loivat Saksassa Suomi-kuvaa Tuore väitöskirja kertoo, että lehdistö nosti Frankfurtin …

Vastaa