Strømkalkulator | Beste Refinansiering | Billigste Varmepumpe 2019 | Billig Håndverker | Forsikring | Hjemmealarm | Beste Kredittkort Norge | Boliglån
Home / Vaasa - kaikki tarpeellinen Vaasasta / Wasa Station ja ”kantarelliskauppa” herättää tunteita Vaasassa

Wasa Station ja ”kantarelliskauppa” herättää tunteita Vaasassa

Puhetta Wasa Stationista

Puhetta Vaasasta fb-sivulla käydään vilkasta keskustelua Wasa Stationin kohtalosta nyt kun Scandic hotellit ovat vaihtaneet Wasa Stationin hotellisuunnitelman Hotelli Kantarellikseen.

Sivun keskustelijoiden enemmistö on kuitenkin sitä, mieltä että hanketoteutuu ja suunniteltuun hotelliin löytyy kotimainen tai ulkomainen yrittäjä.

Myös pessimistit ovat asialla. Puhetta Vaasan jäsen Klaus Berg muistutttaa vaasalaisesta toiveiden tynnyristä, jonka täytteenä ovat mm. IKEA, Kondis, Mansikkasaari, Maalahden hevosurheilukeskus, Asuntomessusekoilu ja Wasalandia.

 

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 40-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisiaa.info sivuston. Joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Puhetta Vaasasta, Vaasalaisia, Tapio Parkkari ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Ojaharju raitistui kuolemanhädässä

Iso mies ei aina ole herkkä, mutta Jomppa on. Hän on rehevä kuin renessanssiruhtinas. Jompan elämä on ollut värikästä aaltoliikettä; hän on maistanut nautintoja ja kärsinyt krapulaa. Ehkä hän on nähnyt enemmän kuin me muut, tavalliset elämän tallaajat.

Vastaa