Home / Vaasa - kaikki tarpeellinen Vaasasta / Yle etsii vaarallisia liittymiä

Yle etsii vaarallisia liittymiä

 

Sanotaan että Hamina on suomen ympyräkaupunki, mutta kyllä Vaasa on Suomen liikenneympyräkaupunki.  Esim. 2 km.matkalla Kivihaassa on kuusi (6) ympyrää ja uusia tehdään jatkuvasti.

Yle etsii vaarallisia liittymiä

Yle Uutiset etsii risteyksiä, joissa sattuu usein läheltä piti -tilanteita autojen ja kevyen liikenteen välillä. Missä sinä olet meinannut jäädä auton alle?

Etsimme risteyksiä, joissa jalankulkijat ovat jäädä auton alle syystä tai toisesta. Jossain liikennevalotolppa on sellaisessa paikassa, josta autoilija tai jalankulkija ei sitä näe. Toinen risteys saattaa houkutella ajamaan tai ylittämään kadun punaisia päin siksi, että vihreä valo on päällä vain lyhyen aikaa.<

Onko jossain sinun usein käyttämässä risteyksessä joku ongelma, joka johtaa usein läheltä piti -tilanteisiin autojen ja kevyen liikenteen välillä? Mitä sille pitäisi mielestäsi tehdä?

Haemme myös kuvia ongelmaristeyksistä. Niitä voi lähettää osoitteeseen somedeski@yle.fi. Samaan osoitteeseen voit jättää yhteystietoja, jotta voimme ottaa yhteyttä kysyäksemme ilmoittamastasi risteyksestä lisää.

Jaa kuva risteyksestä Twitterisä tai Instagramissa hashtagilla
#tapporisteys.

About Toimitus

Check Also

Minun kaupunkini, minun kehittämänä

Vaasan kaupunki kehittää asukaslähtöisempiä palveluita ja toimintatapoja osana Avoin kunta –hanketta. Ensimmäisenä tartutaan osallistumisen palveluihin …

Vastaa