Strømleverandør | Refinansiering uten Sikkerhet | Gulv | Langaton Näppäimistö | Arbeidsledighetsforsikring | Husalarm | Kredittkort med Fordeler | Billig Mobilbutikk
Home / Vaasa - kaikki tarpeellinen Vaasasta / Vihreille uusia ehdokkaita

Vihreille uusia ehdokkaita

Uusia ehdokkaita vihreille

Vaasanseudun vihreät nimesi kaksi uutta ehdokasta kuntavaaleihin 2017. Ehdolle asettuvat Vaasassa hallintotieteiden maisteri Ninja Vepsäläinen sekä Mustasaaressa kotitalousemäntä Katja Jääskeläinen.

Ninja Vepsäläinen on 29-vuotias hallintotieteiden maisteri. Tällä hetkellä hän suunnittelee monikulttuurista toimintaa Vaasan kaupunginkirjastolle. Hän kertoo asettuneensa ehdolle, koska ”olen saanut Vaasasta kaiken sen hyvän, mitä arjessani ja elämässäni tällä hetkellä on – koulutuksen, työn, harrastuksia ja ystäviä. Teen parhaani, jotta kaikilla on yhtäläiset mahdollisuudet samaan myös jatkossa.”

Kainuusta kotoisin oleva Katja Jääskeläinen kertoo olevansa ”ajokortiton, pitkään työmarkkinoiden ulkopuolella, mutta sittemmin saanut töitä lasten päivähoidosta”. Hän on Björköbyssä asuva hevos- ja lammastilallinen, kahden lapsen äiti. Lähellä sydäntä ovat lapset, koulutusjärjestelmien parantaminen ja hoitotyö, erityisesti mielenterveystyö ja ikäihmiset. Lisäksi tärkeitä asioita ovat paikallinen elintarviketeollisuus ja energiantuotanto, ilmastoa rasittamatta, sekä palveluiden ja työpaikkojen tuominen lähemmäksi kyliä.

Vaasassa vihreiden ehdokkaiksi on aikaisemmin nimetty Laura Ala-Kokko, Lotta Alhonnoro, Ivanka Capova, Emine Ehrström, Asko Halme, Mauri Koivula, Kaarlo Lepistö, Marion Lepistö, Jussi Loukiainen, Sanni Lukkarila, Hanna Mellberg, Tuula Närvä, Tapio Osala, Francis Oyeyiola, Tomi Paalosmaa, Marko Perälä, Hannaleena Rajamäki, Mayya Ratsuk, Ali Rezai, Tobias Simon, Eeva Simons, Suvi Syrjä, Matti Tuomaala ja Juha Tuomikoski.

Mustasaaressa vihreiden ehdokkaiksi on aikaisemmin nimetty Markku Harju ja Susanne Wendell.

Vaasanseudun vihreät julkistaa lisää ehdokkaita lähipäivinä.

Vaasanseudun vihreiden puolesta

Juha Tuomikoski, ordförande / puheenjohtaja 

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 40-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisiaa.info sivuston. Joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Puhetta Vaasasta, Vaasalaisia, Tapio Parkkari ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Vanhan-Vaasan historia

Vaasan historia alkaa 1300-luvun alkupuolella, jolloin Norrlannista saapuneet merenkävijät nousivat maihin Merenkurkun itäpuolisilla metsäisillä saarilla. …

Vastaa