Home / Vaasa - kaikki tarpeellinen Vaasasta /
Uusi alus Merenkurkkuun piirrustuslaudalla

Uusi alus Merenkurkkuun piirrustuslaudalla

Uusi alus Merenkurkkuun piirrustuslaudalla

Alustavat piirustukset Vaasan ja Uumajan välillä liikennöivästä uudesta, modernista laivasta ovat valmiit. Asiasta kertoo sanomalehti Pohjalainen tänään.

Nyt lähdemme tekemään yksityiskohtaisempia piirustuksia. Piirtämää laivan sisälle tulevaa ympäristöä, kuvailee laivan projektijohtaja, diplomi-insinööri Tuomas Linna Wärtsilä Ship Powerista.

Hänen mukaansa viime syksynä julkaistu taiteellinen näkemys laivasta on muuttunut niin, että laivan laidat eli ”posket” ovat vahvemmat, ikkunoita on suurennettu ja muoto on perinteisempi, arvokkaampi.

150 metriä pitkään laivaan tulee kauppa, kahvila, pufee, a´la carte -ravintola, baari, aurinkokansi ja pelihuone, Linna selvittää.

Lue lisää Pohjalaisesta

http://www.pohjalainen.fi/uutiset/maakunta/merenkurkun-uudella-laivalla-kelpaa-matkustaa-1.1816087#.VS_YDbnXIxM.facebook

 

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 50-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisia.info kaupunkiblogi sivuston, joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Vaasalaisia infoa facebookissa, Tapio Parkkari facesivua, Omavaraisuus laajasti facesivua ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Minun kaupunkini, minun kehittämänä

Vaasan kaupunki kehittää asukaslähtöisempiä palveluita ja toimintatapoja osana Avoin kunta –hanketta. Ensimmäisenä tartutaan osallistumisen palveluihin …

Vastaa