Home / Videot /
Tuleeko Vaasalle 100 000 jättilasku hölmöilystä?

Tuleeko Vaasalle 100 000 jättilasku hölmöilystä?

Tuleeko Vaasalle jättilasku hölmöilystä

44 Skuuppiset, osa 2

Kaupungin viranhaltijoiden hölmöilyt jat kuvat.  Kaupungille tulossa jättilasku.  Summa voi kohota 100000:een euroon

Tiedotus kaupunginvaltuutetuille!

Jos tämä Kadarin jutun loppusumma kaupungille on pyöreästi 100 000 euroa, se on n. 4-5 opettajan palkka/vuosi. Yhdellä opettajalla on n. 20-25 oppitunti/viikko. Kyseiset esimiehet saattavat olla ottamassa Vaasan koululaisilta ainoastaan Kadar-jutuillaan 100 oppitunti/viikko/vuosi.

Voidaankin kysyä, että sopiiko se Skoldirektör Birgitta Höglund:ille , sivistystoimenjohtajalle Christina Knookalalle, kaupunginjohtajalle, valtuustolle ja meille vaasalaisille veronmaksajille, että samat esimiehet tekevät nyt säästöaikana päätöksiä koulujen tuntivähennyksistä.

Kadar ja rasismi

Tässä osassa otamme esille myös uuden käänteen.  Rasismi. Kysymme Jurilta onko hän kohdannut rasismia sillä hänhän on unkarilainen maahanmuuttaja.

Esittelemme myös lautakunnan (Vapeopla) Varhaiskasvatus- ja perusopetuslautakunnan, jonka sama päätös todettiin oikeudessa lainvastaiseksi.  Tässä ote oikeuden päätöksestä.

”Hallinto-oikeus on kumonnut Vaasan kaupungin koulutoimenjohtajan ja varhaiskasvatus- ja perusopetuslautakunnan päätökset.

Kadár ei hallinto-oikeuden mukaan ole syyllistynyt sellaiseen vakavaan virkasuhteeseen liittyvään rikkomukseen, että hänet olisi voitu irtisanoa varoitusta antamatta, joten päätökset olivat lainvastaisia.”

Viranhaltijoiden tekoja ei saa tekemättömäksi.  Siitä huolimatta Vapeopla äänesti Juria vastaan uudestaan ja näin mahdollisti kaupungille, elimeille veronmaksajille jättilaskun joka tällä mielettömällä päätöksellä kohosi juuri 100000;een euroon.  Mitähän heidän päässä liikkui sillä tilanne olisi voitu pysäyttää?

Äänestys oli kuitenkin tiukka ja puheenjohtaja Pirkko Andrejeff äänesti tyhjää.  Tämä äänestys on samanlainen kuin aiempi joka todettiin laittomaksi.  Myös tämä päätös todettaneen oikeudessa laittomaksi.

Lautakunnan jäsenet äänestivät seuraavasti.

Pirjo Andrejeff – tyhjää
Juria vastaan ja jättilaskun puolesta äänestivät:
Mikael Rönnqvist (sd)
Kari Laine (sd)
Laura Ala-Kokko (vihr)
Jarkko Tuunainen (kok)
Peter Ahlroos (r)

Kadarin ja oikeuden päätöksen puolesta  sekä lisälaskua vastaan sekä epäiltyä rasismia vastaan äänestivät.

Laura Välimäki (kok.),
Juhani Rautakoski (kesk.),
Raija Koivisto (ps.)
ja Ville Jussila (ps.).

Yllättävää tässä on, että rasismiin taipuvaiseksi epäillyt perussuomalaiset äänestivät yhtenäisesti rasismia vastaan eli Jurin puolesta.  Tämä on selvä teko joka kumoaa huhut puoluejäsenten rasismista sillä oikeat teot ovat paljon arvokkaampia kuin pelkät huhut.  

Video ja teaksti:

Kari Lajunen,

kansalaisjournalisti

 

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 50-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisia.info kaupunkiblogi sivuston, joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Vaasalaisia infoa facebookissa, Tapio Parkkari facesivua, Omavaraisuus laajasti facesivua ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Vaaliehdokkaat Vaasan kauppatorilla 25.03. 2017

Vaasalaiset vaaliehdokkaat ottivat lauantaina 25.03. 2017 innokkaasti kontakteja äänestäjiin ja päin vastoin.  Keskustelu lainehti pienistä …

Vastaa