Home / Kolumnit /
Tapani Vieri – Suunnittelun kukkanen Vaasassa

Tapani Vieri – Suunnittelun kukkanen Vaasassa

Suunnittelun kukkanen Vaasassa

Uskon että moni ihmettelee ja kokee todellisena kulttuurin käytön esto suunnitelmana Vaasan Kaupunginkirjaston parkkipaikan. On todella vaikea kuvitella mitä tämän jutun suunnittelijalla on ollut mielessä. Uskon että hän ei ainakaan käytä kirjaston palveluja auton käyttäjänä.

Lisää ihmetystä tulee parkkiruutujen erilainen aikataulutus. Keskikorokkeen oikealla puolella 2 h, mutta yllätys, yllätys vasemmalla puolen 1 h. Onko tasapuolista?

Jonkun verran kyseistä laitosta käyttävänä olen todella kiitollinen palveluun, henkilöstö ihan huippua. He ovat todellisia aarteita, ainakin minun kokemuksen mukaan. Aina löytyy ratkaisu mitä erilaisimpiin kysymyksiin, jos ei heti niin aika pian.

Kirjanlainauksen helppous on todella hienoa. Muut seminaarit ja näyttelyt sekä tilaisuudet ovat mukavia.

Laitetaan parkkeeraus vielä samalle tasolle ollaan tekemisissä huippulaitoksen kanssa. En tiedä kuinka paljon parkkeerauksen suunnittelija käyttää laitosta, mutta minulta 2 tuntia hujahtaa noin vaan. No senkin voi hyväksyä mutta parkkeerausta nykyisellään ei.

Ehdotan että tehdään ns. vino parkkeeraus, ja kadunpätkä yksisuuntaiseksi, ja varmuudeksi sanon vielä, että vinous siihen suuntaan mistä suunnasta kadulle tullaan. Kiitos!!!

Me käyttäjät olemme ainakin näköhavainnon mukaan paljon eläkeläisiä ja opiskelijoita, tällainen sakkorysä meille tärkeän kulttuuripalvelun edessä on epäoikeudenmukainen.

Tapani Vieri

Vaasa

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 50-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisia.info kaupunkiblogi sivuston, joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Vaasalaisia infoa facebookissa, Tapio Parkkari facesivua, Omavaraisuus laajasti facesivua ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Eroperheitä koskettavassa vieraannuttamisessa vanhempi tarkoituksella estää toisen vanhemman ja lapsen suhteen kehittymistä. Vieraannuttaja vaikeuttaa vuorovaikutusta ja pyrkii erottamaan lapsen toisesta vanhemmasta. Pahimmillaan vieraannuttaja katkaisee kokonaan lapselta yhteydenpidon tai syöttää lapsen mieleen valheellisia mielikuvia toisen vanhemman pahuudesta.

Huoltokiusaaminen murentaa

Huoltokieusaaminen murentaa hyvinvoinnin Eroperheiden määrä kasvaa Suomessa koko ajan. Vanhempien ero koskettaa vuosittain arviolta 30 …

Vastaa