Stolpecup

Ole Stolpe on legendaarinen vaasalainen jalka- ja jääpalloilija.
Ole Stolpe Cup
Huomenna lauantaina 20. elokuuta järjestetään Hietalahden jalkapallostadionilla Ole Stolpe Cup eli rangaistuspotkukilpailu, joka on avoin kaikille mm. kaveriporukoille, työporukoille ja joukkueille. Cupia pelataan viisimiehisin jouklluein, joka voi olla mies-, nais- tai mixjoukkue.

Joukkueilla on omat maalivahdit. Cup pelataan viiden joukkueen lohkoissa, joista voittajat jatkavat finaaliin. Osallistumismaksu on 50 euroa eli 10 euroa pelaajalta. Cup alkaa lauantaina aamulla kello 9.30.

VIFK Old Boys

-Cupin järjestää VIFK Old Boys ja mahdollinen tuotto menee joukkueen ylläpitoon, sanoo neljä vuotta joukkueessa pelannut Peter (Petteri) Wolf.

Wolfin mukaan viime vuonna tuotto ja kulut menivät tasan, mutta nyt odotetaan pientä voittoa. Old Boys joukkueeseen kuuluu vanhoja VIFK:n kasvatteja. Joukkueen keski-ikä on 43 vuotta. Joukkue pelaa divari 6:n tasolla.

Ole Stolpe on legendaarinen vaasalainen jalkapalloilija ja jääpalloilija. Hän kuuluu samaan kastiin kuin vaikkapa Aulis Rytkönen ja Åke Lindman. Åke muuten tulee lauantaina Vaasaan.

About Toimitus

Check Also

Pesäpallokentän siirtäminen alkamassa

Vaasa ennen ja nyt-kaupunkiblogi on julkaissut mielenkiintoisen artikkelin pesäpallokentän siirtämisestä. Päättäjät ovat sanansa sanoneet. Muutostyöt …

Vastaa