Juhlakokous

Valtuuston juhlakokous 2.10. 2006

Vaasan kaupungin juhlakokousen päätös voisi olla kongressikeskus ns. tea<tterin tontille.

Mikä on valtuuston ensivuoden juhlakokouksen investointipäätös? Voisiko se olla konferenssikeskus ns. teatterin tontille. Tällaista ehdottaa nimimerkki Johansson.

Vaasan kaupunginvaltuusto pitää ensivuoden lokakuun 2. päivänä juhlakokouksen, missä on tarkoitus tehdä ”Juhlapäätös” Juhlapäätös tarkoittaa jotain suurta ja merkittävää investointia, joka näkyy ja tuntuu vuosikymmenet eteenpäin. Viimeksi kaupunginvaltuusto teki juhlapäätöksen valtuuston 125-vuotisjuhlakokouksessaan vuonna 2000. Tuolloin päätettiin musiikkitalon rakentamisesta. Musiikkitalo olisi ollut valmis 400-vuotisjuhliin mennessä. Taloa ei koskaan rakennettu.

Juhlapäätöksen kohde tulee olla suuri ja merkittävä rakennus, joka palvelee suurta joukkoa vaasalaisia ja vieraita. Sen on oltava arkkitehtuuriltaan näyttävä (Kiasma. Finlandiatalo, Temppeliaukion kirkko, Tamperetalo) ja se on sijaittava näkyvällä paikalla.

Rakennuksen yhteyteen on liitettävä muita sitä palvelevia toimintoja kuten kulkuyhteydet, pienpalvelut, hotelli- ja ravintolapalvelut jne.

Paikaksi esitän korttelia jossa sijaitsee jo nyt Vaasan kaupunginteatteri. Tarkoitan siis koko korttelin rakentamista täyteen vain ja yksinomaan konferenssi, messu-, konsertti teatteri yms. tapahtumia varten. Paikka on keaskellä palveluja. Autot maan alle.
Johansson

Vaasalaisia.info foorumilla on paljon muitakin hienoja ideoita valtuutettujen ja yksityisten käyttöön. Käy ihmeessä lurkkimassa ja jos foorumi kiinnostaa niin rekisteröidy käyttäjäksi. Oman kaupunkisi fooruminkautta voit vaikuttaa. Mitä enemmän käyttäjiä foorumilla on, sitä enemmän se saa painoarvoa

Juhlapäätöskeskusteluun voit osallistua täällä:

About Toimitus

Check Also

Pesäpallokentän siirtäminen alkamassa

Vaasa ennen ja nyt-kaupunkiblogi on julkaissut mielenkiintoisen artikkelin pesäpallokentän siirtämisestä. Päättäjät ovat sanansa sanoneet. Muutostyöt …

Vastaa