Home / Vaasa - kaikki tarpeellinen Vaasasta / Portti Tulevaisuuuteen kahvilalle etsitään yrittäjää

Portti Tulevaisuuuteen kahvilalle etsitään yrittäjää

Vaasan kaupunki etsii kahvilayrittäjää Onkilahden puistoon tämän vuoden aikana nousevaan Portti Tulevaisuuteen -paviljonkirakennukseen. Ennen varsinaista kilpailutusta kartoitetaan kahvilatoiminnasta kiinnostuneita yrittäjiä, sekä tarjotaan lisätietoa kahvilarakennuksesta ja sen mahdollisuuksista.

Portti Tulevaisuuteen –paviljonkirakennus on Vaasan uusi näyttävä maamerkki, joka esittelee puun käytön moninaisia mahdollisuuksia ja toimii puurakentamisen koekenttänä. Kaksikerroksisen rakennuksen toiseen kerrokseen tulee yhdistetty kahvila- ja näyttelytila, jonka lisäksi rakennus toimii infopisteenä ja huoltorakennuksena. Kahvilatoiminnan lisäksi alueen käyttäjille voidaan tarjota muitakin palveluita, kuten esimerkiksi harrastusvälineiden vuokrausta.

Paviljonkirakennuksen pinta-ala on yli 105 m2ja erillisen ulkorakennuksen noin 51 m2. Rakennuksen yhteyteen rakennetaan myös terassialue.

– Onkilahden ulkoilualueen kupeeseen rakennettava paviljonkirakennus tarjoaa hienot mahdollisuudet kahvilatoiminnalle. Puistossa vierailee viikoittain runsaasti ihmisiä, ja sen tarjoamat aktiviteettimahdollisuudet ovat erityisesti perheiden ja nuorten suosiossa, projektipäällikkö Tomi Paalosmaa kertoo.

– Tämän vuoden aikana puistoa kehitetään Portti Tulevaisuuteen -hankkeen lisäksi myös skeittiparkin ja ulkokuntosalin voimalla, nostaen sen vetovoimaisuutta entisestään, hän jatkaa.

Vaasan kaupunki etsii nyt kiinnostuneita kahvilayrittäjiä ennen varsinaista tarjouskilpailua, joka järjestetään mahdollisimman pian alkukartoituksen jälkeen.

Lisätietoja vuokrauksen kohteesta antaa projektipäällikkö Tomi Paalosmaa, tomi.paalosmaa@vaasa.fi, 050 505 1869. Kiinnostuneilta pyydetään yhteydenottoja 24.5.2021 mennessä.

Vaasan kaupunki

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 50-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisia.info kaupunkiblogi sivuston, joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Vaasalaisia infoa facebookissa, Tapio Parkkari facesivua, Omavaraisuus laajasti facesivua ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Minun kaupunkini, minun kehittämänä

Vaasan kaupunki kehittää asukaslähtöisempiä palveluita ja toimintatapoja osana Avoin kunta –hanketta. Ensimmäisenä tartutaan osallistumisen palveluihin …

Vastaa