Beste Strømleverandør | Låne Penger | Beste Skadedyrkontroll | Sammenlign Saneringsfirmaer | Helseforsikring | Boligalarm Pris | Søk om Kredittkort | Boliglån
Home / Vaasa - kaikki tarpeellinen Vaasasta / Vaasan pääkirjastoon etsitään uutta kahvilayrittäjää

Vaasan pääkirjastoon etsitään uutta kahvilayrittäjää

Vaasan pääkirjastoon etsitään

uutta kahvilayrittäjää

Vaasan pääkirjastossa toimivaan Café Proosaan haetaan uutta kahvila- ja lounasravintolayrittäjää. Nykyinen yrittäjä lopettaa kahvilan pitämisen toukokuun lopussa.

Café Proosassa on 58 asiakaspaikkaa ja tila on avoimesti kaikkien kirjaston asiakkaiden käytössä. Kahvilan halutaan palvelevan asiakkaita kirjaston aukioloaikana, myös arkisin alkuillasta sekä lauantaisin.

Vaasan pääkirjastossa on vuosittain noin 360 000 kävijää, ja siellä työskentelee päätoimisesti noin 50 henkilöä. Lisäksi pääkirjastossa järjestetään vuosittain lukuisia kokouksia ja muita tapahtumia, joihin kahvila voi myydä tarjoilut. Kahvilan vuokraan sisältyy koneiden ja kalusteiden käyttöoikeus.

Kahvilan tarjontaan tulee sisältyä normaalien kahvilatuotteiden lisäksi myös kevyt lounas kuten esimerkiksi keitto tai salaatti.

Tarjousten viimeinen jättöpäivä on maanantaina 9.5. klo 15. Kulttuuri- ja kirjastolautakunta päättää uuden yrittäjän valinnasta kokouksessaan 19.5., ja uusi toiminta kahvilassa voi alkaa jo 1.7. tai sopimuksen mukaan.

Tarjoukset jätetään osoitteessa https://tarjouspalvelu.fi/vaasa.

Kuva: Cafeproosa – Risto Jalosen kirjan julkistamistilaisuus

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 40-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisiaa.info sivuston. Joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Puhetta Vaasasta, Vaasalaisia, Tapio Parkkari ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Pentti Tarpio on poissa

Tarpion elämäntyö oli StarSoft. Yritys aloitti vuonna 1987 kommandiittiyhtiönä. Vuonna 1995 yhtiömuodoksi vaihdettiin osakeyhtiö. Samalla yrityksen perustajan Pentti Tarpion pojat, Jari ja Jarto Tarpio, tulivat mukaan toimintaan osakkaina. StarSoft Oy toimi sisaryhtiönsä Kauppagalleria Wasan eli vaasalaisittain Black Jackin omistamissa tiloissa Vaasanpuistikolla.

Vastaa