Strømpris | Forbrukslån Billigst | Bygningskontrollfirma | Billig Asfaltering | Billigste Forsikringsselskap 2019 | Tyverialarm | Sammenlign Kredittkort | Billigste Telefonabonnement
Home / Vaasa - kaikki tarpeellinen Vaasasta / Pizzalaivuri merihädässä

Pizzalaivuri merihädässä

MOT Yle ! 29.10. 2007 klo. 20.000 Pizzakeisari merihädässä

Paljon ennakko-odotuksia aiheuttanut MOT:n ohjelma yrittäjä Rabbe Grönblomista ja RG-Linestä on nyt nähty. Ohjelman sulattelussa menee varmasti tovi. Mikään suuri paljastusohjelma ei nähty ollut, ei välttämattä edes kovin syvällistä tutkivaa journalismia.

Vaasalaisena hämmaensi eniten täysin turha C-Express-osuus, jonka Rabbe Grönblom korjasi tyylikkaasti omaan pussiinsa: yritys myy jos ostaja lötyy.

Tämän sivuston ylläpitäjänä oli tietysti syvä pettymys että ohjelmassa jäi kokonaan käsittelemättä tavallisen vaasalaisen mielipide tukipaketista. Olen tietysti jäävi tätä sanomaan, mutta sanon kuitenkin: vaasalaisia.info blogin foorumin tuominen edes pienksi osaksi ohjelmaa, olisi nostanut sen aivan uudelle tasolle. Foorumissa käynnissä oleva keskustelu on jo nyt kiinteä osa Vaasan kunnallispolitiikkaa. Olen siis sitä mieltä että tässä kaupungissa tarvitaan kansalaiskeskustelua.

MOT ohjelma perustelee olemassa oloaan omalla sivullaan näin:

”MOT -ohjelma edustaa TV1:n tarjonnassa tutkivaa journalismia. Sen tekijöille on annettu tavallista enemmän aikaa ja mahdollisuuksia pureutua visaisiinkin aiheisiin, etsiä paljastuksia tai ainakin uusia, yllättäviä näkökulmia. MOT-raportit ovat usein hätkähdyttäviä, mutta aina ne ovat aiheeseensa perusteellisesti paneutuvia.”

MOT:ista

Lue ohjelman käsikirjoitus tästä:

Foorumikeskusteluun:

About Toimitus

Check Also

Vanhan-Vaasan historia

Vaasan historia alkaa 1300-luvun alkupuolella, jolloin Norrlannista saapuneet merenkävijät nousivat maihin Merenkurkun itäpuolisilla metsäisillä saarilla. …

Vastaa