Kolmenkoplan Vaasa

Urheilubisneksen ja eräiden yhtiöiden auttaminen verovaroin on noussut tärkeäksi arvoksi Vaasassa. Monia päätöksiä tehdään ammattiurheiluseurojen ja yhtiöiden kabineteissa, kirjoittaa Heikki Lamminmäki.

Kolmenkoplan Vaasa

Vaasan kaupunkia hallitsevat RKP, kokoomus ja SDP. Kolmenkopla sopii kaikista tärkeistä asioista. Puolueiden täyspäiväiset veteraani-ikäiset poliitikot ohjailevat virkamiesjohtoa ja jopa valmistelevat asioita virkamiesten puolesta

Urheilubisneksen ja eräiden yhtiöiden auttaminen verovaroin on noussut tärkeäksi arvoksi. Monia päätöksiä tehdään ammattiurheiluseurojen ja yhtiöiden kabineteissa. Pro Vaasa tukee urheiluseurojen ja elinkeinoelämän kehittämistä. Pro Vaasa ei kuitenkaan halua, että veronmaksajat pannaan vastuuseen epäonnisista liiketoimista. Vaarantamalla kohtuuttomin tukitoimin kaupunkimme palvelurakenteen kehittämisen.

Lisäksi suora tuki vääristä urheiluseurojen- sekä myös liikelaitosten välisen tasa-arvon. Erityisesti tuen antaminen vain määrätyille yrityksille tuhoaa kilpailun vapailla markkinoilla, sekä estää uusien yritysten pääsyn markkinoille.

Katsomme, että kaupunkimme yritystoiminnan tuki muodostuu kehittämällä kunnallisen palvelurakenteen tukemaan yritysten toimintatarpeita. Ensisijaisesti huolehtimalla koulutetun väestön riittävyydestä, sekä luomalla toimivat ja viihtyisät asuinalueet. Muistaen tasapuolisuuden tärkeyden.

Heikki Lamminmäki Pro Vaasan valtuustoryhmän puheenjohtaja.

Jos haluat oman kolumnisi blogiin, ota yhteys Palautelomakkeen kautta.

About Toimitus

Check Also

Näe syvemmälle Vaasaan: Merenkurkun mielenkiintoinen historia

Merenkurkun historiaa Koska Merenkurkku Pohjanlahden kapeimpana osana yhdisti Pohjanmaan ja Västerbottenin oppivat ihmiset täällä jo …

Vastaa