Billig Strøm | Forbrukslån Test | Lattiakaiuttimet | Billige Vinduer 2019 | Billigste Forsikring | Boligalarm | Beste Kredittkort med Rabatter | Billig Mobilbutikk
Home / Vaasa - kaikki tarpeellinen Vaasasta / Photowalk kokoaa nuoret vaasalaiset valokuvauksen harrastajat

Photowalk kokoaa nuoret vaasalaiset valokuvauksen harrastajat

Photowalk Vaasa

17.9.2016 on taas aika järjestää NVK Photowalk Vaasa, jossa pääsee tutustumaan paikallisiin nuoriin valokuvausharrastajiin.

Lähdemme Vaasan torilta Vapaudenpatsaalta kello 14.00 ja kävelemme Hovioikeudenpuistoon rauhalliseen tahtiin samalla kuvaten kiinnostavia rakennuksia ja kaupunkiluontoa. Lopuksi kävelemme vielä takaisin torille ja käymme yhdessä kahvilla. Toivotaan syksyn värejä ja aurinkoista keliä tapahtumalle.

Kamerakalustolla ei ole väliä, riittää kun innostusta löytyy. Eikä myöskään osaamisella, koska nyt pääsee tapaamaan muita kuvaamisesta innostuneita ja opettelemaan uusia asioita.

Ilmoittautumiseen ei vaadita muuta kuin tähän Facebook -tapahtumaan osallistuminen. Tapahtuma on maksuton eikä sido mihinkään.
Tapahtuman feediä voit seurata Instagramissa häshtägillä #nvkphotowalk

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 50-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisia.info kaupunkiblogi sivuston, joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Vaasalaisia infoa facebookissa, Tapio Parkkari facesivua, Omavaraisuus laajasti facesivua ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Esteetön Vaasa jokaiselle

Väestön ikääntymisen seurauksena yhä useampi meistä tulee tarvitsemaan esteetöntä elämistä ja kulkemista. Vaasan kaupungilla tehdään …

Vastaa