Dagens Spotpris | Lån uten Sikkerhet | Beste Sanering | Billige fliser 2019 | Billigste Forsikring | Boligalarm | Kredittkort Rabatt | Billigste Boliglån
Home / Tapahtumat / Ota pyöräilyaiheimnen kuva Vaasasta

Ota pyöräilyaiheimnen kuva Vaasasta

Ota pyöräkuva Vaasasta

ja osallistu kilpailuun

Vaasan pyöräyhdistys VeloVa järjestää kuvakilpailun sekä kansallisena autottomana päivänä 22.9. pyöräretken Singsbyhyn

Kuvakilpailu:

Kyllä muuten kelpaa rullailla nyt syksyllä Vaasassakin, raikkaassa ilmassa ja luonnon väriloiston keskellä. Tämän takia Vaasan pyöräyhdistys VeloVa järjestää kuvakilpailun! Tehtävä on yksinkertainen:

1. Ota pyöräilyaiheinen kuva Vaasasta. Kuva voi olla selfie tai belfie, idyllinen tai krittiinen. Tyyli on vapaa! (Belfie= kuva takapuolesta, joita tulee otettua paljon mm. pyöräreissuilla)

2. Jaa kuvasi joko VeloVan Facebook-sivulla (https://www.facebook.com/vaasanpyorayhdistys), Instagramissa tai Twitterissä JA liitä mukaan tagi #wasabybike. Muista tagi, jotta löydämme kuvasi.

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan palkinto; jonkun onnekkaan polkupyörä saa perushuollon WasaBikeService-liikkeessä (arvo 89-99€, sisältää työosuuden ja mahdolliset varaosat veloitetaan erikseen).

Kilpailuaika on 16.-28.9.2016. Palkinto arvotaan 29.9.2016 ja voittaja ilmoitetaan VeloVan verkkosivuilla ja Facebook-sivulla. VeloVan aktiivit tulevat näyttämään mallia ja julkaisevat omia kuviaan, mutta eivät luonnollisesti osallistu arvontaan. Facebook ei ole mukana kuvakilpailussa eikä arvonnassa.

 

Pyöräretki autottomana päivänä 22.9:

Torstaina 22.9. vietetään jälleen kansainvälistä autotonta päivää, jolloin on hyvä hetki jättää hetkeksi kaupungin melut ja pölyt taakse. Vaasassa rauhallinen ja rentouttava maaseutu on lähempänä kuin uskotkaan, vaivattoman pyöräretken päässä!

Autottoman päivän kunniaksi Vaasan pyöräyhdistys VeloVa järjestää pyöräretken Mustasaaren puolelle Singsbyn idylliseen maalaiskylään.

Evästauon pidämme Singsbyn ekokylässä, missä pari kyläläistä kertoo meille omista kokemuksistaan työmatkapyöräilystä maalta kaupunkiin. Evästauon jälkeen ajelemme samaa reittiä takaisin kaupunkiin. Koko matka tehdään rauhalliseen tahtiin ja taukoja voidaan pitää tarpeen mukaan useampiakin. Retki on maksuton, tarvitset vain omat eväät. Tervetuloa mukaan!

OHJELMA
* Lähtö: Vaasan pääkirjaston edestä klo 17. Mukaan voi liittyä myös seuraavilta etapeilta: Palosaaren Putusillta ( n. klo 17.15) ja Gerbyn S-market (n. klo 17.40)
* Paluumatka alkaa: n. klo 19.30 ja olemme takaisin Vaasassa n. klo 20.15
Säävaraus: emme lähde matkaan kaatosateella tai ukonilmalla. Jos haluat varmistaa toteutuuko retki vai ei, tai sinulla on jotain muuta kysyttävää, niin ota yhteyttä: 0443557002/Emmi. 

Lisätietoja:
kuvakilpailusta sekä pyöräretkestä: Emmi Juutilainen/0443557002
pyöräyhdistyksestä ja sen toiminnasta: Sandra Nestorova, pj/0443386029

Kuva: Jari Laurila/vaasalaisia.info

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 50-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisia.info kaupunkiblogi sivuston, joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Vaasalaisia infoa facebookissa, Tapio Parkkari facesivua, Omavaraisuus laajasti facesivua ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Sofi Oksanen kirkasti suomikuvaa Saksassa

Sofi Oksanen, sauna ja suomenruotsalaisuus loivat Saksassa Suomi-kuvaa Tuore väitöskirja kertoo, että lehdistö nosti Frankfurtin …

Vastaa