Strømpriser Sammenligning 2019 | Lån | Peliläppäri | Skadetaksering | Husforsikring | Brannalarm | Kredittkort Avbestillingsforsikring | Billigste Boliglån 2019
Home / Tapahtumat / Teemaklinikka luovien alojen yrityksille Pohjalaismaakunnista

Teemaklinikka luovien alojen yrityksille Pohjalaismaakunnista

ELY-keskus järjestää teemaklinikan

luovien alojen yrityksille

(Pohjalaismaakunnat)

ELY-keskus järjestää 21.9.2016 teemaklinikan, jonka aiheena on tällä kertaa luovien alojen startup-yrityksen työn kaupallistaminen ja rahoitus. Seinäjoella, Rytmikorjaamolla, järjestettävä tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin.

Se on suunnattu kaikille luovan työn kaupallistamisesta ja yritysrahoituksesta kiinnostuneille sekä niille, joilla on mielessään hyvä idea tai keksintö, josta haluaa lähteä kehittämään liiketoimintaa. Yhteistyössä järjestelyissä toimivat Tekes ja ELY-keskus sekä Agma ry ja AVEK.

Klinikkapäivä jakautuu kahteen osaan. Aamulla klo 8.30 – 10.50 kuullaan alustuksia, joissa paneudutaan Tekesin Tempo-rahoitukseen, luovan työn kaupallistamiseen ja välittäjätoimintaan sekä luovien alojen CreMa-rahoitukseen. I

ltapäivällä järjestetään puolestaan henkilökohtaisia tapaamisia asiantuntijoiden kanssa. Asiakkaat valitaan tapaamisiin ilmoittautumisen yhteydessä tehtävän kirjallisen pitchauksen perusteella.

Lisätietoa asiantuntijatapaamisten ajanvarauksesta toimitetaan henkilökohtaisesti kaikille ilmoittautuneille. Ilmoittautuminen henkilökohtaiseen tapaamiseen on sitova.

Tervetuloa siis kuulolle ja verkottumaan sekä hakemaan ideoita ja neuvoja.

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 50-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisia.info kaupunkiblogi sivuston, joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Vaasalaisia infoa facebookissa, Tapio Parkkari facesivua, Omavaraisuus laajasti facesivua ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Sofi Oksanen kirkasti suomikuvaa Saksassa

Sofi Oksanen, sauna ja suomenruotsalaisuus loivat Saksassa Suomi-kuvaa Tuore väitöskirja kertoo, että lehdistö nosti Frankfurtin …

Vastaa