Home / Vaasa - kaikki tarpeellinen Vaasasta / Retrokilpurit Vaasa 2013

Retrokilpurit Vaasa 2013

Retrokilpurit 2013 on toinen Vaasassa järjestettävä perinteinen vanhojen kilpapyörien valtakunnallinen kokoontumisajo. Kuvakaappaus: retrokilpurit

Retrokilpurit jälleen Vaasassa

Tapahtuman esikuvat löytyvät Italiasta (L’Eroica) sekä Ranskasta (Anjou Vélo Vintage). Retrokilpurit-tapahtumankin tarkoituksena on koota yhteen yli 25 vuotta vanhat kilpapyörät ja niiden harrastajat ei-kilpailuhenkisen ajelun ja rennon yhdessäolon merkeissä.

Aika ja paikka

Tapahtuma järjestetään lauantaina 25.05.2013 Vaasassa, Pohjanmaan perinteikkäässä polkupyöräkaupungissa. Keskuspaikkana on Vaasan auto- ja moottorimuseo (Myllykatu 18), joka toimii myös lähtö- ja maalipaikkana tapahtuman noin 65 ja 32 km:n pituisille yhteislenkeille.

Pidemmän reitin yhteislähtö tapahtuu klo 12.00 ja lyhyemmän noin klo 13.00 – näin maaliin saavutaan suurinpiirtein samaan aikaan. Matkan varrella voi nauttia ajelun ja hyvän seuran lisäksi mielenkiintoisista kulttuurihistoriallisista maisemista sekä taukopaikkojen antimista.

Mahdollisten teknisten ongelmien varalta reitillä liikkuu myös huoltoautoja. Reitti julkistetaan toukokuun alussa.

Lue lisää:

http://retrokilpurit.weebly.com/

About Toimitus

Check Also

Minun kaupunkini, minun kehittämänä

Vaasan kaupunki kehittää asukaslähtöisempiä palveluita ja toimintatapoja osana Avoin kunta –hanketta. Ensimmäisenä tartutaan osallistumisen palveluihin …

Vastaa