Home / Kolumnit /
Matias Kvist, ps – Väärinymmärryksen olympialaiset

Matias Kvist, ps – Väärinymmärryksen olympialaiset

Väärinymmärryksen olympialaiset

Tiistai 04.08.2015

Laura Ala-Kokon kolumni 29.7. Pohjalaisessa on valitettavasti jälleen yksi esimerkki tunnepolitiikan suosta. Ensiksikin Ala-Kokko kiittelee mielenosoitusta, jonne perussuomalaiset yrittivät Matias Turkkilan kautta tulla kertomaan todelliset näkemyksensä. Hänen ei kuitenkaan annettu edes puhua, vaan hänet tuomittiin ilman kuuntelua.

Tämä on hyvä esimerkki vihasta, jota Ala-Kokko niin pelkää. Onko siis oikein, että perussuomalaiset nyt joutuvat pelkäämään omassa puoluekokouksessaan väkivaltaa? Varmaankin on sillä edustavathan nämä ihmiset ”oikeaa” mielipidettä.

Jos kertoo pelkäävänsä väkivaltaa ja natsien tapaisten tekojen toistumista, mutta samassa kirjoituksessa tukee tuomitsemista, uhkailua ja pelon lietsontaa, putoaa pohja nopeasti pois.

Monikulttuurisuus poliittisena ideologiana tarkoittaa politiikkaa, jossa yritetään luoda yhtä maailmankulttuuria, joka tukahduttaa alleen esimerkiksi suomalaiset kulttuuripiirteet. Tätä me vastustamme.

Meillä ei edelleenkään ole mitään sitä vastaan, jos joku haluaa edustaa omaa kulttuuriaan, kunhan se pysyy Suomen lakien rajoissa.

Ihonvärisyrjinnästä puhuminen tässä yhteydessä on jo naurettavaa tunteellisen hyökkäyksen kohdetta hakevaa poliittista tahallaan väärinymmärtämistä.

Monikulttuurisuus mikä Immosen päivityksessä oli pääosassa, ei tarkoita ihmisiä, joilla on Suomen valtakulttuurista eroava kulttuuri tai ihmisiä, joilla on piirteitä niin alkuperäisestä kuin suomalaisestakin kulttuurista. Tässä on kysymys poliittisen ideologian vastustamisesta, ei tiettyjen ihmisryhmien vastustamisesta.

Perussuomalaiset vastustavat omista kulttuuripiirteistämme luopumista. Hyväksyminen ei tarkoita omastaan luopumista. Tässä maassa eletään maan tavalla. Siihen ei liity rasismi, fasismi tai varsinkaan natsismi.

Matias Kvist

Vaasa

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 50-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisia.info kaupunkiblogi sivuston, joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Vaasalaisia infoa facebookissa, Tapio Parkkari facesivua, Omavaraisuus laajasti facesivua ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Eroperheitä koskettavassa vieraannuttamisessa vanhempi tarkoituksella estää toisen vanhemman ja lapsen suhteen kehittymistä. Vieraannuttaja vaikeuttaa vuorovaikutusta ja pyrkii erottamaan lapsen toisesta vanhemmasta. Pahimmillaan vieraannuttaja katkaisee kokonaan lapselta yhteydenpidon tai syöttää lapsen mieleen valheellisia mielikuvia toisen vanhemman pahuudesta.

Huoltokiusaaminen murentaa

Huoltokieusaaminen murentaa hyvinvoinnin Eroperheiden määrä kasvaa Suomessa koko ajan. Vanhempien ero koskettaa vuosittain arviolta 30 …

Vastaa