Solcellepanel | Rimeligste Forbrukslån | Näyttö | Paras näppäimistö | Helseforsikring | Boligalarm Pris | Kredittkort med Bonus | Beste Mobiltelefon
Home / Vaasa - kaikki tarpeellinen Vaasasta / Maria Tolppanen – En kirjoittaisi samalla tavalla uudestaan

Maria Tolppanen – En kirjoittaisi samalla tavalla uudestaan

Tolppanen vastaa kohun keskellä


Maria Tolappanen vastasi tänään 23.06. 2016 Perussuomalaisista Demariin loikkauksen synnyttämään kohuun erityisesti demarinuorten kohdalla. Pakkoanteeksipyyntö rauhoittanee tilanteen, vaikka edelleen on epäselvää onko siihen todellista aihetta.

Eilen oli poliittisen urani kovin päivä. Jätin entisen eduskuntaryhmäni ja liityin sosialidemokraattiseen eduskuntaryhmään. Päätös oli pitkällisen harkinnan tulos ja tiedän, että päätös oli ainoa oikea. Sosialidemokraattiseen puolueeseen ja eduskuntaryhmään liittyminen on minulle arvovalinta.

Pitkästä aikaa minulla oli aidosti hyvä mieli lähteä töihin. Olin tänään eduskunnan istunnon jälkeen ensimmäistä kertaa uuden eduskuntaryhmäni yhteisessä tilaisuudessa. Olen kiitollinen siitä lämmöstä, jolla ryhmätoverit ottivat minut vastaan. Tilaisuus päättyi yhteislauluun Taistojen tiellä. Silmäkulma kostui, nyt olen kotona.

Olen saanut ylivoimaisen hyvää palautetta päätöksestäni myös vaasalaisilta äänestäjiltä. Kiitän tästä tuesta. Tämän lisäksi on tullut myös kritiikkiä. Otan sen nöyränä vastaan.

Ymmärrän oikein hyvin myös niitä sosialidemokraatteja, jotka ovat olleet huolissaan rasistiseksi kokemistaan kirjoituksistani. En kirjoittaisi samalla tavalla uudestaan. Pyydän vilpittömästi anteeksi.

Tunnen hyvin sosialidemokraattien maahanmuuttopoliittisen linjan. Sen puolesta äänestin eilen eduskunnassa yhdessä muiden ryhmän jäsenten kanssa. Tällä tavalla aion jatkaa myös tästä eteenpäin.

Haluan tehdä asian hyvin selväksi: En hyväksy rasismia missään muodossa ja tulen tekemään kaikkeni rasismia ja rasistista puhetta vastaan ihmisoikeuksien puolesta.

Aion kiertää kesällä aktiivisesti Vaasan vaalipiiriä ja tavata uusia ja vanhoja tuttuja. Samalla puhun niiden kestävien ihanteiden puolesta joihin olen aina uskonut. Olen pohjimmilta työväen tyttö.

Olen tullut politiikkaan antaakseni äänen niille, joiden oma ääni ei kuulu ja olen aina ollut pienen ihmisen puolella. Perussuomalaisissa pienen ihmisen puolustaminen kävi mahdottomaksi. En voinut hyväksyä sitä, että entinen puolueeni takaa politiikkaa, jolla heikennetään työntekijöiden työehtoja ja kohdellaan kaltoin yhteiskunnan kaikista heikoimpia. Tässä viime kädessä ratkaisussani on kysymys.

Maria Tolppanen, sd

Lue Tolppasen vastaus kohua aiheuttaneeseen lauseeseen:

Maria Tolppanen – Mitä VaasanIkkunaan vastasinkaan

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 50-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisia.info kaupunkiblogi sivuston, joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Vaasalaisia infoa facebookissa, Tapio Parkkari facesivua, Omavaraisuus laajasti facesivua ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Esteetön Vaasa jokaiselle

Väestön ikääntymisen seurauksena yhä useampi meistä tulee tarvitsemaan esteetöntä elämistä ja kulkemista. Vaasan kaupungilla tehdään …

Vastaa