Home / Kolumnit / Lars Gästgivars – Parlamaentarismin voitto

Lars Gästgivars – Parlamaentarismin voitto

Parlamentarismin voitto

Tiistai 25.08.2015

Vihdoinkin Suomessa on hallitus joka hallitsee. Sanottakoon niin tai näin, mutta tämä hallitus on palauttamassa Suomeen jo monen vuoden ajan kaivattua demokratiaa.

Joka neljäs vuosi olemme käyneet vaaliuurnilla valitsemassa eduskunnan, joka vuorostaan on valinnut hallituksen hoitamaan maan asioita. Mutta näin ei ole aina käynyt, vaan työmarkkinaosapuolet ammattiliitot etunenässä ovat sanelleet ja hallituksemme ovat hyväksyneet epädemokraattisen sanelun.

Lainvalmistelussa hallituksenhan tulee kuunnella eri järjestöjen toivomuksia, mutta nämä järjestöt eivät millään lailla saa painostaa hallitusta eikä sanella ehtoja.

Ammattiyhdistykset edustavat vain jäseniään ja näiden vastapuoli on työnantajat, ei eduskunta eikä hallitus.

Sipilällä ja kumppaneilla saattaa olla raskaat ajat edessään, mutta joskus Suomen on otettava askel länsimaiseen demokratiaan.

Lykkyä tykö!

Lars Gästgivars

yrittäjäneuvos Mustasaari

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 50-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisia.info kaupunkiblogi sivuston, joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Vaasalaisia infoa facebookissa, Tapio Parkkari facesivua, Omavaraisuus laajasti facesivua ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Eroperheitä koskettavassa vieraannuttamisessa vanhempi tarkoituksella estää toisen vanhemman ja lapsen suhteen kehittymistä. Vieraannuttaja vaikeuttaa vuorovaikutusta ja pyrkii erottamaan lapsen toisesta vanhemmasta. Pahimmillaan vieraannuttaja katkaisee kokonaan lapselta yhteydenpidon tai syöttää lapsen mieleen valheellisia mielikuvia toisen vanhemman pahuudesta.

Huoltokiusaaminen murentaa

Huoltokieusaaminen murentaa hyvinvoinnin Eroperheiden määrä kasvaa Suomessa koko ajan. Vanhempien ero koskettaa vuosittain arviolta 30 …

Vastaa