Home / Videot / herkkoo11 – Sote kuoleman valtatietllä

herkkoo11 – Sote kuoleman valtatietllä

Sote kuoleman valtatietllä

Hallituksen sotesoppa se vaan kiehuuu ja kiehuu, Perhe- ja peruspalveluministeri Juha Rehula vakuutti 10. 11 pohjanmaan kuntajohtajat siitä, että Vaasan keskusairaalan päivystys jatkuu. Rehulan mukaan myös synnytykset jatkuvat Vaasassa. Mitään selvyyttä VKS:n päivystyksen laajuutaeen ei kuitenkaan tullut.

herkkoo11

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 50-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisia.info kaupunkiblogi sivuston, joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Vaasalaisia infoa facebookissa, Tapio Parkkari facesivua, Omavaraisuus laajasti facesivua ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Vaaliehdokkaat Vaasan kauppatorilla 25.03. 2017

Vaasalaiset vaaliehdokkaat ottivat lauantaina 25.03. 2017 innokkaasti kontakteja äänestäjiin ja päin vastoin.  Keskustelu lainehti pienistä …

Vastaa