Strømpris | Billige Forbrukslån | Energiglass | Eiendomsmegler | Forsikringsselskap | Boligalarm Pris | Kredittkort Reise | Billigste Mobiltelefon
Home / Kolumnit / Gästgivars – Mustasaaressa kunnanvaltuuston jäsenten määrää 43:sta 27:ään

Gästgivars – Mustasaaressa kunnanvaltuuston jäsenten määrää 43:sta 27:ään

Valtuustopaikkako tärkein?

Ehdotan, että vähennämme Mustasaaressa kunnanvaltuuston jäsenten määrää 43:sta 27:ään.

Kolme viikkoa sitten luimme Vasabladetista, miten osa mustasaarelaisista poliitikoista esittää syitä, miksi nyt ei pidä keskustella kuntaliitoksista.

Kaikki, jotka allekirjoittivat kirjoituksen, tietävät varmasti missä taloudellisessa tilassa Mustasaaren kunta nyt on, ja että sote-uudistus vähentää kunnan budjettia 50 prosentilla vaalikauden aikana.

Tämä vähentää luonnollisesti myös työtä kunnassa. Nyt jos koskaan pitäisi olla riittävä syy vähentää kunnanvaltuutettujen määrää ja seurata uutta kuntalakia. Sen sijaan, että haetaan poikkeuslupaa kuudelletoista ylimääräiselle valtuutetulle, kuten nyt on ehdotettu.

Kun ajat näin vaalien edellä eivät näytä olevan suotuisia keskusteluille alueen tulevaisuudesta, pitäisi ainakin meidän poliitikkojen osoittaa, että pelko omista valtuustopaikoistamme ei ole syynä haluttomuuteen uudistaa seutua.

Siksi ehdotan, että vähennämme kunnanvaltuuston jäsenten määrää neljästäkymmenestäkolmesta kahteenkymmeneenseitsemään. Näin tehden säästämme mustasaarelaisten verovaroja.

Näytämme henkilökunnalle ja väestölle, että myös me poliitikot voimme tehostaa omaa päätösprosessiamme. Itsehän olemme mukana vähentämässä toimintoja ja säästämässä henkilöresursseissa.

LARS GÄSTGIVARS (r.)

kunnanvaltuuston I varapuheenjohtaja

Mustasaari

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 50-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisia.info kaupunkiblogi sivuston, joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Vaasalaisia infoa facebookissa, Tapio Parkkari facesivua, Omavaraisuus laajasti facesivua ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Eroperheitä koskettavassa vieraannuttamisessa vanhempi tarkoituksella estää toisen vanhemman ja lapsen suhteen kehittymistä. Vieraannuttaja vaikeuttaa vuorovaikutusta ja pyrkii erottamaan lapsen toisesta vanhemmasta. Pahimmillaan vieraannuttaja katkaisee kokonaan lapselta yhteydenpidon tai syöttää lapsen mieleen valheellisia mielikuvia toisen vanhemman pahuudesta.

Huoltokiusaaminen murentaa

Huoltokieusaaminen murentaa hyvinvoinnin Eroperheiden määrä kasvaa Suomessa koko ajan. Vanhempien ero koskettaa vuosittain arviolta 30 …

Vastaa