Home / Vaasa - kaikki tarpeellinen Vaasasta /
Pohjanmaalla- tavoitteena edistää nuorten työllistymistä

Pohjanmaalla- tavoitteena edistää nuorten työllistymistä

NUORET TÖIHIN

Pohjanmaalla- tavoitteena edistää nuorten työllistymistä

Nuoret töihin Pohjanmaalla hanke käynnistyi  1.1.2011 ja on päättymässä 31.12.2014 klo 12.30-16.00

Hankkeen toimijat kokoontuvat tarkastelemaan hankkeen tuloksia ja vaikuttavuutta

seminaarissa 4.12. Vaasan ammattiopistolla (Silveria, Ruutikellarintie 4)

Projektin tavoitteena on ollut pienentää nuorisotyöttömyyttä Pohjanmaalla kehittämällä nuorten työllistymistä edistävä toimintamalli. Hankkeessa on myös aktivoitu ja tuettu ammattiin valmistuvia ja työttöminä olevia nuoria ja kehitetty sähköistä työnhakuvalmennusta.

Lisäksi hankkeessa on tehty oppilaitosten käyttöön työnhakuvalmennus- opintokokonaisuus, selvitetty nuorten työllistymistä sekä kehitetty ohjausta ja seurantajärjestelmää.

Hankkeen ovat yhteistyössä toteuttaneet Vaasan ammattiopisto (koordinaattori), Yrkesakademin i Österbotten, Pohjanmaan TE-toimisto ja Vaasan aikuiskoulutuskeskus.

 

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 50-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisia.info kaupunkiblogi sivuston, joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Vaasalaisia infoa facebookissa, Tapio Parkkari facesivua, Omavaraisuus laajasti facesivua ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Minun kaupunkini, minun kehittämänä

Vaasan kaupunki kehittää asukaslähtöisempiä palveluita ja toimintatapoja osana Avoin kunta –hanketta. Ensimmäisenä tartutaan osallistumisen palveluihin …

Vastaa