Strømpriser | Søke om Forbrukslån | Takst på Hus | Sähkön Hinta | Forsikring | Hyttealarm | Kredittkort på Reise | Boliglån Rente
Home / Vaasa - kaikki tarpeellinen Vaasasta / Alatorin kauppagalleria auki

Alatorin kauppagalleria auki


Alatorilla aloitettiin ajoissa

Alatorin uusi ”kauppagalleria” avattiin eilen uteliaille kahden myymälän voimin. Kauppagalleria on sulkumerkeissä sen vuoksi, että uuden kauppapaikan nimi ei ole vielä tiedossa. Se julkistettaneen lähempänä joulukuun puotaväliä, jolloin kokonaisuus pitäisi olla valmis.

4-5 myymälää ovat tekeillä pahviseinän takana. Nyt avatussa tilassa on kaksi myymälää: parfyymejä myyvä Kicks ja halpiskoruja ja käsilaukkuja ja muuta naisellista myyvä Glitter. Tyhjänä on Your Face vaatemyymälän tilat. Tiloihin tulee sivukorvalla kuultuna ”brändätty asustelike”. esimerkin mukaisesti ilmeisesti naisille.

Nyt avatussa osassa on kaksi tyhjää tilaa. Niihin tulee erilaisia kahvilaatuja tarjoava kahvila ja lounaspaikka, jonka yrittäjä ja konsepti ovat vielä hakusalla, tiesi vasaraa heiluttava mieshenkilö eilen.

-Mistään aivan tavallisesta lounaspaikasta ei ole kysymys, sanoi vasaramiaes, joten perunamuusia tai pizzaa on turha odotella ellei lihapullayrittäjän mini sitten ole Ball.

Uuteen tilaan on suora yhteys Kapp Ahlista ja Aleksi 13:sta. Ensi visiitin perusteella tulossa on ”urbaania lifestyleä” korostava, verrattain kallis ostospaikka nuorekkaalle kaupunkilaiselle.

Keskusteluun

About Toimitus

Check Also

Ojaharju raitistui kuolemanhädässä

Iso mies ei aina ole herkkä, mutta Jomppa on. Hän on rehevä kuin renessanssiruhtinas. Jompan elämä on ollut värikästä aaltoliikettä; hän on maistanut nautintoja ja kärsinyt krapulaa. Ehkä hän on nähnyt enemmän kuin me muut, tavalliset elämän tallaajat.

Vastaa