Strømpriser Sammenligning | Beste Forbrukslån | Internettleverandør | Takstmenn | Bytte Forsikringsselskap | Hyttealarm | Beste kredittkort | Billig Telefonabonnement
Home / Videot /
Vuorikodin arvokkuuss

Vuorikodin arvokkuuss

Vuorikadun palvelukeskus

Roy Rabb ja Risto Jalonen ovat tehneet mielenkiintoisen esittelyvideon Vuorikadun Vuorikeskuksesta.

Vuorikodin palvelukeskus eli Vuorikeskus on viime aikoina laajentunut ja toiminta on monipuolistunut. Siihen kuuluu myös vanhastaan tuttu Vuorikoti ikäihmisille. Toimintaan sisältyy mm. yhdessäoloa, liikuntaa, yhdistys-, virike- ja vapaaehtoistoimintaa. Siellä on kahvitupa, kampaamo, kuntosali ja jalkahoitola.

Viime aikoina on käynnistetty aivan uusi ja odotuksia synnyttävä ns. Aktivointi-tv-projekti. Siinä kehitellään teknikkaa ikäihmisten elämän helpottamiseksi mm. siten, että kotona tultaisiin paremmin toimeen ja sieltä käsin voitaisiin helposti kommunikoida muiden kanssa.

Projektipäällikkönä on Hannele Laaksonen ja projektityöntekijänä Sonja Sulkakoski. Vuorikeskuksen osoite on Vuorikatu 2-4.

Video: Roy Rabb
Risto Jalonen
<

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 40-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisiaa.info sivuston. Joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Puhetta Vaasasta, Vaasalaisia, Tapio Parkkari ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Vaaliehdokkaat Vaasan kauppatorilla 25.03. 2017

Vaasalaiset vaaliehdokkaat ottivat lauantaina 25.03. 2017 innokkaasti kontakteja äänestäjiin ja päin vastoin.  Keskustelu lainehti pienistä …

Vastaa