Dagens Strømpris | Forbrukslån | Billig Bredbånd | Beste Kiropraktor | Billig Forsikring | Alarmer | Beste Kredittkort Dagligvarer | Mobilselskaper
Home / Tapahtumat / ENSI-ILLASSA SOIVA SAMMAKKO JA TEHTAAN ARVOITUS

ENSI-ILLASSA SOIVA SAMMAKKO JA TEHTAAN ARVOITUS

 

Teatteri Soivan Sammakon syksy Vaasassa käynnistyy torstaina 8.10. kun ensiesityksensä saa uusi näytelmä: – Soiva Sammakko ja tehtaan arvoitus. Puolituntinen esitys soveltuu yli 2-vuotiaille, lapsille ja aikuisille. Liput maksavat 5€. Tarinan on ohjannut Sarah Bergkulla, musiikista vastaa Joni Tiala ja näyttelijänä toimii Pia Leinonen, joka on myös valmistanut nuket.

Soiva Sammakko ja tehtaan arvoitus on Teatteri Soivan Sammakon syksyn 2015 uusi käsikirjoitus ja samalla kuudes osa Soiva Sammakko sarjaan: ”Eräänä aamuna Kukkakummussa asuva Mauri Myyrä joka löytää rakkaat kukkansa huonovointisina ja näkee Neilikkaniityn kuihtuneen. Syynä on tehdas ja sen rikkoutunut jäteputki. Mauri Myyrä suunnittelee jo muuttavansa muualle, mutta Soiva Sammakko taivuttaa hänet jäämään: Teppo Törky ei saa ajaa ketään pois kotoaan! Mutta mitä eläimet voivat tehdä kun vastassa on suuren tehtaan johtaja? Mesimetsän eläimet alkavat tehdä suunnitelmaa ja kiireen kaupalla kun huomataan vielä että tehtaasta valuva mönjä on valumassa Loiskulammen suuntaan!”

Teatterisadun kautta tutustutaan luonnonsuojelukysymyksiin ja ihmisen vastuuseen elinympäristöstään. Esityksen yhteydessä pääsee tekemään ihan oikeaakin luonnonsuojelutyötä: jokaisesta ostetusta lipusta nimittäin lahjoitetaan osa Itämeren suojelutyöhön.

Soiva Sammakko ja tehtaan arvoitus saa ensi-iltansa torstaina 8.10. Teatteri Soivassa Sammakossa Vaasan Kulttuurikasarmilla, jossa näytökset jatkuvat 21.10. saakka. Näytelmästä järjestetään avoimia esityksiä myös Kokkolan kaupunginkirjastolla 22.–28.10. Näytöksiä on sekä suomen- että ruotsinkielellä. Avoimien esitysten lisäksi näytelmä kiertää Pohjanmaan päiväkodeissa ja lastentapahtumissa syksyn aikana. Marraskuussa on vuorossa jo perinteeksi muodostuneet uusintaesitykset näytelmästä Soivan Sammakon joulu.

TEATTERI SOIVA SAMMAKKO

Teatteri Soiva Sammakko on Vaasassa vuonna 2011 perustettu lastenteatteri, joka tekee teatteri – ja musiikkiesityksiä päiväkoti-, esikoulu- ja ala-asteikäisille lapsille. Vuositasolla teatteri järjestää noin 70 avointa näytöstä Vaasassa ja Kokkolassa sekä tekee vajaan sata tilausesitystä ympäri Suomen. Teatteri Soivan Sammakon tyyli on puhe- ja nukketeatterin yhdistelmä. Leimallista on vahva osallistavuus sekä musiikin suuri rooli – kaikki esitykset ovat läpisävellettyjä ja niissä on elävä musiikki.

SUOMENKIELISET NÄYTÖKSET VAASASSA

To 8.10.    klo 9:30  ja  18
Pe 9.10.    klo 10:30
La 10.10.   klo 16

Pe 16.10.    klo 9:30 ja 18
La 17.10.    klo 15
Su 18.10.    klo 16

Ma 19.10.  klo 9:30 ja  18
Ti 20.10.    klo 10:30
Ke 21.10.    klo 9:30

Vaasan näytökset esitetään Teatteri Soivassa Sammakossa Kulttuurikasarmilla (Länt. Kasarmintori 8-10.)

 

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 40-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisiaa.info sivuston. Joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Puhetta Vaasasta, Vaasalaisia, Tapio Parkkari ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Sofi Oksanen kirkasti suomikuvaa Saksassa

Sofi Oksanen, sauna ja suomenruotsalaisuus loivat Saksassa Suomi-kuvaa Tuore väitöskirja kertoo, että lehdistö nosti Frankfurtin …

Vastaa