Home / Tapahtumat /
Ville Andersson Vaasan taidehallissa 16.11. 2014 saakka

Ville Andersson Vaasan taidehallissa 16.11. 2014 saakka

Ville Andersson Vaasan taidehallissa

Vuoden nuori taiteilja-palkinnon voittaja Ville Anderssonin taidetta esillä vaasan taidehallissa 16.11. saakka.

Kuvataiteilija Ville Anderssonin (s. 1986) yksityisnäyttelyn Oma pieni valtakuntani perustavana ideana on esitellä kuvitteellisen taiteenkeräilijän kokoelma, joka koostuu eri taiteilijoiden teoksista, mutta joka on kuitenkin yhden henkilön keräämä ja tällä tavoin kokonaisuus.

Tämän kuvitteellisen kokoelman kaikki teokset on Ville Andersson tehnyt ihan itse. Lisäjännitystä ja hauskuutta katsomiskokemukseen syntyy siitä, miten kaikki teokset tehnyt Andersson liikkuu suvereenisti tyylistä tyyliin ja haastaa tavanomaiset käsityksemme yhdestä taiteellisesta ilmaisutavasta.

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 50-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisia.info kaupunkiblogi sivuston, joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Vaasalaisia infoa facebookissa, Tapio Parkkari facesivua, Omavaraisuus laajasti facesivua ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Sofi Oksanen kirkasti suomikuvaa Saksassa

Sofi Oksanen, sauna ja suomenruotsalaisuus loivat Saksassa Suomi-kuvaa Tuore väitöskirja kertoo, että lehdistö nosti Frankfurtin …

Vastaa