Home / Tapahtumat / Vaasan levymessut 2014

Vaasan levymessut 2014

Vaasan levyharrastajien tapahtumaa vietetään jälleen Ravintola Olympicissä, Olympiakatu 3. Vaasassa..

 

Vaasan levymessut 25.1 klo. 10.00-16.00

Aloitin aatteen palossa järjestämään levymessuja Vaasassa, vuonna 2003 kun niitä ei kukaan koskaan järjestänyt ja tässä sitä nyt ollaan, nyt siis luvassa messut jo yhdettätoista kertaa….Historiaa messujen alkutaipaleilta..

Vuonna 2002 aloin käynnistämään messutapahtumaa, Lähtökohta oli etten halunnut siitä kaupallista tapahtumaa, ensimmäisenä vuotena tein mainoksen jossa luki ei sisäänpääsyä, joka oli hieman huvittava, järjestää messua jonne ei sisäänpääsyä, Hasse Dahlström aina silloin tällöin muistuttaa tästä.

Siis ensimmäisinä vuosina ei ollut sisäänpääsymaksua ja messutapahtuma kasvoi niin suureksi, tilaan tultiin hengailemaan, paikalla oli lähes tuhat kävijää.

Myyjien toivomuksesta otin käyttöön sisäänpääsymaksun, mukaan nuortenliikuntaseuroja, jotka aloittivat pöytien roudaamisen ympäri Vaasaa, nuoret myivät lippuja ja saivat roposet harrastukseensa.

Ensimmäisen vuoden jälkeisenä syksynä meidän pieni poikavauvamme Eetu kuoli, ja se oli kova kolaus perheelle, joka vieläkin näyttää ”varjoa” elämässämme.

Silloin ajattelin että jaksanko jatkaa messujen järjestämistä, mutta sain kannustusta jatkaa ja huomasinkin sen auttavan kun oli paljon tekemistä, ja muutakin ajateltavaa

Kiitokset starttaajille: Hasse Dahlström, joka omisti silloin Ravintola Olympicin, Timo Koskinen auttoi tiedotteissa, Antero Kahlos toimi roudarina pöytien kanssa sekä ymmärtävälle vaimolleni Annelle.

Heti seuraavina vuosian sainkin avukseni Anssi Marttisen Radio Vaasasta, Mikko Voutilaisen mainoksen tekijänä ,hienon kuvaajan Johan Hagströmin, sekä Tapio Parkkarin Vaasalaisia.infosta.

Levymessut on innostava tapahtuma, kerrankin Vaasassa tapahtuu ja pääsee ostamaan levyjä joita on vaikea täältä hankkia, koska levydivarit ovat kaukana täältä, lisäksi messut on oiva tapahtuma vaihtaa ajatuksia levyihin liittyen.

Tervetuloa messuille..
”Levyholisti”

Kimmo Köykkä

About Toimitus

Check Also

Sofi Oksanen kirkasti suomikuvaa Saksassa

Sofi Oksanen, sauna ja suomenruotsalaisuus loivat Saksassa Suomi-kuvaa Tuore väitöskirja kertoo, että lehdistö nosti Frankfurtin …

Vastaa