Home / Vaasa - kaikki tarpeellinen Vaasasta /
Vaasalaisjuniorit taas kärkisijoillae krossissa

RC-autojen maastosarjan I-osakilpailu jatkui sunnuntaina nelivetoisten autojen luokalla Vaasalaisessa aurinkoisessa säässä.

Vaasalaisjuniorit taas kärkisijoilla

Vaasalaisjuniorit jatkoivat rynnistystä suomen kärkikymmenikköön. Sekä Oskari Mäki, että Mikko Luopajärvi paransivat sijoituksiaan lauantain takavetoluokan sijoituksista. Mäki sijoittui kahdeksanneksi ja Luopajärvi yhdeksänneksi. Vaasalaisten menestystä täydensi Jussi Luopajärven sijoittuminen seitsemänneksi.

A-finaalin voitto meni Joensuun UA:ta edustavalle Petri Störmillle, joka oli lauantaina oli toinen. ”Kalusto toimi loistavasti” ja ”Alkuerissä ajoi sujui erinomaisesti mutta finaaleissa ajo oli hieman hermostunutta” summasi Ström voiton varmistuttua.

Toiseksi sijoittui Pääkaupunkiseudun RC-autoilijoita edustava 18-vuotias Karri Salmela. Salmela oli tulokseen tyytyväinen vaikka ”valmistautuminen Vaasan kisaviikonloppuun jäi turhan lyhyeksi”.

Kolmannen palkintopallisijoituksen vei lahtelainen Henry Salmén joka kertoi auton toimineen hyvin vaikka kokemusta käytössä olevan kaluston kanssa ei ole vielä paljon kertynyt.

Seuraava SM-osakilpailu ajetaan Joensuusa heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna, josta voidaan kuluneen viikonlopun perusteella odottaa vaasalaisilta hyvää menestystä.

Tulokset A-finaali:
1. Petri Ström JoeUA
2. Karri SAlmela PKSRCA
3. Henry Salmén Lahden UA.

Muiden vaasalaisten tulokset.

B-finaali (sijat 11-20) 7. Ilmari Ullakko
C-finaali (sijat 21-30) 4. Miika Rinne, 7. Joonas LyyskiD-finaali (sijat 31-39) 2. Jaakko Huhmarsalo

Sunnuntain nelivetoluokan tulokset löytyvät oheisesta linkistä: Maastosarja I 4WD tulokset valinnalla ”Rankinglists/final”

Lauantain takavetoluokan tulokset löytyvät oheisesta linkistä: Maastosarja I 2WD tulokset valinnalla ”Rankinglists/final”