Home / Vaasa - kaikki tarpeellinen Vaasasta / vaasalaisia_foorumista_napsittua_04_10_2012

vaasalaisia_foorumista_napsittua_04_10_2012

Poimintoja vaasalaisia.info foorumin keskustelusta 03.010. 2012

Kuntavaalit2012

Sain viehättävältä maahanmuuttajataustaiselta nuorelta naiselta vaalibrochyyrin, missä oli hänen nimensä ja äänestysnumeronsa sekä puolueen (SDP) kampanjasivun nettiosoite. Ajattelin että Vaasa tarvitsee nuoria, ja hyvä jos maahanmuutajataustaisia, valtuutettuja.

Monien googletustenkaan jälkeen en ole löytänyt tästä nuoresta naisesta jälkeäkään.  Miksi hänet on värvätty? Haluaako SDP vain osoittaa "olevansa ei-rasistinen", mutta ei todellisuudessa ole kiinnostunut siitä, mitä tämä nuori nainen ajatelee.

Sekään ei siis selvinnyt, ajattleeko tämä ehdokas yhtään mitään.  Jäljelle jäi tunne että todelisuudessa ei edes haluta että tällainen henkilö pääsisi valtuustoon, mutta ollaan kyllä valmiit keräämään muutama maahanmuuttajamyönteinen ääni.

Kar de Mumma

Venäjä ja suomi

”Diplomaatit ehtivät juuri ja juuri ratkaisemaan Anastasia Zavgorodnajan tapauksen, kun vielä yksi Venäjän kansalainen valitti huostaanotosta. Alabina Kasatkina kertoi, että 12. syyskuuta hänen huostaan otettiin poika ja tytär, jotka luovutettiin adoptioperheeseen.

Venäjän hallitus, joka otti heti kantaa Anastasija Zavgorodnjajan tapaukseen, eivät vielä kommentoineet Albina Kasatkinan tapausta.

Vuonna 2011 venäläislasten huostaanottojen määrä kasvoi Suomessa 18000 tapaukseen. Vuonna 2009 Suomessa otettiin huostaan 16600 venäläislasta.”

http://finnish.ruvr.ru/2012_10_02/89993544/

Urho

Venäjä ja Suomi

Urho, uskotko sinä itsekään noihin lukuihin. Kokeile sen sijaan googlettaa sanoilla venäjän katulapset ja lastenkodit venäjällä. Löydät mm. tällaista:

-Jopa 4,5 miljoona venäläislasta elää kodittomina, arvioi paikallinen ihmisoikeusjärjestö. Lapset ovat Venäjän tulevaisuus -järjestö arvostelee jyrkin sanoin maan viranomaisia siitä, etteivät nämä kiinnitä huomiota lasten tilanteeseen.

-Venäjällä katoaa joka vuosi yli 30 000 lasta ja nuorta. Viimeisten viiden vuoden aikana on paljastunut 190 lapsia kauppaavaa verkostoa..  —jatkuu

Kar de Mumma

Lue lisää:
http//www.vaasalaisia.info/keskustelut

About Toimitus

Check Also

Minun kaupunkini, minun kehittämänä

Vaasan kaupunki kehittää asukaslähtöisempiä palveluita ja toimintatapoja osana Avoin kunta –hanketta. Ensimmäisenä tartutaan osallistumisen palveluihin …

Vastaa