Home / Muut / Vaasa – tuo monipuolisten harrastusten paikka

Vaasa – tuo monipuolisten harrastusten paikka

Vaasa on kaupunki, joka tarjoaa asujilleen monipuolisesti harrastusmahdollisuuksia. Täältä löytyy jokaiselle jotain, joten Vaasassa ei tarvitse todellakaan jäädä aloilleen. Jos siis kaipaat vaihtelua arkeesi ja monipuolisesti harrastusmahdollisuuksia, kannattaa ehdottomasti tarkastaa Vaasan tarjonta!

Vaikka Vaasa tarjoaakin opiskelijoille valtavasti tekemistä, niin myös kaikille muille kaupunkilaisille löytyy hyvin ajanvietettä. Mitä parhaat nettikasinot tarjoavat? Tätä voit tutkia Vaasan monipuolisten harrastusmahdollisuuksien ohessa.

Vaasasta löytyy tekemistä jokaiseen talouteen sopivaksi. Jos siis pelkäät tarjonnan olevan todennäköisesti liian kallista, älä huoli, sillä tässäkin suhteessa jokaiselle löytyy jotain.

Tältä sivulta saat erilaisia vinkkejä urheilullisiin harrastuksiin. Kyllä, kaikkia näitä löytyy Vaasasta!

Vaasan uimahalli

Mikäli rakastat vedessä liikkumista ja haluat kohottaa kuntoasi veden parissa, tarjoaa Vaasan uimahalli tähän hyvät puitteet. Vaasan uimahalli tarjoaa niin vesijuoksua kuin oman kuntosalinkin, joten pääset kuntoilemaan myös kuntolaitteilla. Vaasan uimahalli sijaitsee helposti keskussairaalan vieressä, joten se on helppo löytää. Mainittakoon, että opiskelija pääsee uimahalliin jo 4,50 euron hinnalla. Paikalla myös kahvio, jossa tarjolla kahvia ja herkkuja vaikkapa uimisen jälkeen.

Tennis Center Vaasa

Miltä kuulostaisi tennis? Vaasan Tennis Center tarjoaa hyvät mahdollisuudet niin tenniksen kuin muidenkin pallopelien harrastukseen. Samassa voit käydä hikoilemassa myös kuntosalilla. Tennis Centerissä kannattaa poiketa, jos mikään seuraavista kiinnostaa: tennis, pöytätennis, salibandy, sulkapallo, biljardi, futsal tai squash.

Tennis Center Vaasa sijaitsee lähellä Vaasan kauppatoria, sillä sieltä matkaa on vain 1,7 kilometriä. Tennis Center tarjoaa edellämainittujen lajien lisäksi myös golf-simulaattorin, joka on ainutlaatuinen ja hauska tapa päästä sisään golfin saloihin.

Ja kuten Vaasan ilmeeseen kuuluu, pääset Tennis Centerille kauppatorilta merenrantaa pitkin. Saat siis samalla ihanan ulkoilmalenkin.

Tennis Center Vaasa tarjoaa sulkapallohupia arkisin kahdelle kaverukselle vain 11,15 euron hintaan.

Wasa Vertical

Kuulostaisiko strapetsirenkaalla taiteilu sinun jutultasi? Wasa Vertical tarjoaa nimittäin juuri tätä sekä paljon muuta tiloissaan. Kokeile vaikkapa ilmajoogaa, pilatesta, tankotanssia, joogaa tai burlesqueeta.

Jos haluat päästä ensin kokeilemaan lajeja ennen niiden todellista aloittamista, on tarjolla toisinaan jopa ilmaisia näytetunteja, joiden avulla pystyt päättelemään, haluaisitko aloittaa harrastuksen. Käy vaikkapa kaverisi kanssa tai ilman! Löydät Wasa Verticalin aivan kauppatorin läheltä.

Zip Adventure Park

Zip Adventure Park on liikuntapuisto, jossa pääset kokeilemaan vaikkapa huikeaa köysiseikkailua. Miltä kuulostaisi liikkuminen puihin rakennetuilla radoilla tai eri lajien, kuten jousi- tai rita-ammunnan tai kirveenheiton kokeilu? Tai käy kokeilemassa airsoftia tai puhallusputkella ampumista. Opiskelija pääsee Zip Adventure Parkiin 22 euron pääsymaksulla. Löydät liikuntapuiston Vaskiluodosta, jonne on kauppatorilta vain noin kahden kilometrin matka.

Wasaup

Kuten Wasaup-nimestä voisikin ehkä jo päätellä, pääsee täällä yläilmoihin eli tarjolla on kiipeilyä eri muodoissa. Käy kokeilemassa köysiseiniä tai boulderointiseiniä. Tarjolla on myös muitakin liikuntaharrastuksia, kuten pilatesta ja acrojoogaa. Tai miltä kuulostaisi suomalainen esteratajuoksu, OCR? Opiskelija pääsee sisään vain 14,40 euron pääsymaksulla.

Wasamove

Wasamoven nimi muistuttaa hieman edellämainittua. Ja kuten tämänkin nimestä voi päätellä, tarjoaa paikka liikkumista eri muodoissa. Wasamovessa pääset käymään kuntosalilla, harrastamaan ryhmäliikuntaa, erilaisia toiminnallisia harrastuksia sekä kamppailulajeja. Miltä kuulostaisi jujutsu, vapaaottelu tai vaikkapa Han moo doa? Käy kokeilemassa Wasamoven eri liikkumismuotoja.

Tarjolla useita kuntosaleja

Yhä useampi on nykyään kiinnostunut kuntosalilla käymisestä ja Vaasa tarjoaakin tähän hyvät mahdollisuudet. Vaasasta löytyy nimittäin useita eri vaihtoehtoja. Näiden joukosta jokainen kuntosaliharrastuksesta kiinnostunut löytää varmasti mieleisen paikan.

Wasa Sports Club on yksi Vaasan tarjoamista vaihtoehdoista. Tämä laadukas kuntosali sijaitsee Palosaarella. Täällä pääsee harrastamaan mm. ryhmäliikuntaa ja paikasta löytyy myös oma puoli naisille.

Mikäli kaipaat hieman edullisempaa kuntosaliharrastusta, kannattaa ehkä käydä katsastamassa Forever Lite. Erityisesti opiskelijat valitsevat usein juuri Forever Liten kuntosalin. Tai jos kaipaat useampia vaihtoehtoja, tarjoaa EasyFit-ketju kaksikin eri vaihtoehtoa. Myös Fitness24Seven tarjoaa hyvän vaihtoehdon kuntoilijoille. Saman ketjun kuntosaleja löytyy myös muualta Suomesta sekä yhteensä kuudesta eri maasta, joka tarjoaa kuntoilua myös matkustaville kuntoilijoille.

Mikäli etsit vain naisille tai miehille suunnattua kuntosalia, voi naisten LadyLine olla hyvä vaihtoehto. Täällä on saatavilla myös ryhmäliikuntaa. Sopranos Men’s Elite Club sen sijaan tarjoaa palvelua miehille.

About Toimitus

Check Also

Parhaat paikat Vaasan yöelämässä

Jokaisessa kaupungissa on omanlaisensa yöelämä. Vaasassa on vaihtoehtoja niin rauhallisessa pubissa istuskeluun, trendikkäiden cocktailien siemailuun …

Vastaa