Home / Energiakeskittymä /
Tomas Häyry Brysseliin kertomaan EnergyVaasasta
Tomas Häyry

Tomas Häyry Brysseliin kertomaan EnergyVaasasta
Tomas Häyry

Tomas Häyry kutsuttu Brysseliin

kertomaan EnergyVaasasta

Pohjoismaiden suurin energiateknologiakeskittymä EnergyVaasa ja sen kärkiyritykset porskuttavat nihkeistä suhdanteista huolimatta varsin ansioituneesti eteenpäin.

Tästä syystä myös Vaasan kaupunginjohtaja Tomas Häyry on kutsuttu Brysseliin puhumaan Vaasan seudun kriittisistä menestystekijöistä ja siitä mitä seudulla on tehty oikein, jotta EnergyVaasan tyyppinen klusteri kasvaa ja kehittyy voimakkaasti.

Tilaisuuden järjestää EcoSocial Forum Europe ja se pidetään Euroopan parlamentin tiloissa tänään 5.11.2014. Häyry tapaa matkallaan myös useita europarlamentaarikoita ja edistää muun muassa Midway Alignment -hankkeen tiedottamista.

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 50-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisia.info kaupunkiblogi sivuston, joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Vaasalaisia infoa facebookissa, Tapio Parkkari facesivua, Omavaraisuus laajasti facesivua ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

WasaGroup on maan nopeimmin kasvava kiinteistö- ja rakennusalan konserni

WasaGroup-konserni on Suomen nopeimmin kasvava kiinteistö- ja rakennusalan konserni. WasaGroup-konsernin liikevaihto kasvoi 66,5 prosenttia vuonna …

Vastaa