Home / Tapahtumat / Teknologia tutuksi tiistaina 29. 11.

Teknologia tutuksi tiistaina 29. 11.

TeknologiaTiistai-tapahtuma

Vaasassa 29.11.2016

Ammatillinen koulutus uudistuu kone- ja tuotantotekniikan opetuksessa, mutta miten, tule katsomaan!

Vaasan TeknologiaTiistai-tapahtuman 29.11.2016 klo 15.00 -19.00 

järjestävät  yhteistyössä Vaasan ammattiopisto ja Vaasan aikuiskoulutuskeskus Sampo-kampuksella Sepänkyläntie 16:a, tapahtuma on avoin kaikille.

Suuren yleisön lisäksi kohderyhminä ovat peruskoulun 9-luokkalaiset ja aikuiskoulutukseen hakeutuvat. Sampo-kampuksella, joka on vahva teknologiakoulutuksen keskittymä, on monipuolista ohjelmaa, tapahtumia ja koulutusinformaatiota.

Tapahtuman järjestämisessä ovat vahvasti mukana Vaasanseudun teknologiayritykset.

TeknologiaTiistai näkyy myös kaikkialla muualla Suomessa. Tapahtumat ovat paikkakuntakohtaisia ja alueen toimijoiden yhteistyön tulos. TeknologiTiistain taustaorganisaationa on Teknologiateollisuus ry, jonka toiminnan tavoitteena on mm. edistää Suomen keskeisimmän vientialan kilpailukykyä ja toimintaedellytyksiä.

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 50-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisia.info kaupunkiblogi sivuston, joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Vaasalaisia infoa facebookissa, Tapio Parkkari facesivua, Omavaraisuus laajasti facesivua ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Sofi Oksanen kirkasti suomikuvaa Saksassa

Sofi Oksanen, sauna ja suomenruotsalaisuus loivat Saksassa Suomi-kuvaa Tuore väitöskirja kertoo, että lehdistö nosti Frankfurtin …

Vastaa