Home / Vaasa - kaikki tarpeellinen Vaasasta / Taide valtaa Kasarmialueen

Taide valtaa Kasarmialueen

Kasarmialueen liikuntasali muuttuu toukokuussa taidegalleriaksi, jossa voi ihailla 4-18-vuotiaiden lasten ja nuorten teoksia. Esillä on taiteen perusopetusta Vaasassa tarjoavan TaiKonin oppilaiden teoksia kuvataiteen, käsityön ja mediataiteen aloilta.

Näyttelyn avajaiset striimataan suorana TaiKonin Facebook-sivulla 7.5. klo 18.

Näyttely on avoinna 8.-26.5. ti-pe klo 12-18 ja la klo 10-14 Kasarmialueen liikuntasalissa, Artellikuja 4.

Yhdessä-Tillsammans –niminen näyttely esittelee yli 300:n visuaalisia taiteita harrastavan lapsen ja nuoren töitä. Oppilaamme ovat käsitelleet teemaa monipuolisesti ja käyttäneet paljon erilaisia materiaaleja, kertoo suunnittelijaopettaja Sonja Backlund.

Näyttely koostuu kaksi- ja kolmiulotteisista töistä sekä liikkuvasta kuvasta. Esillä on myös seitsemän oppilaan lopputyöt.

Ilmoittautuminen TaiKonin lukuvuodelle 2021-2022 on parhaillaan käynnissä: lisätietoja ja ilmoittautuminen

Vaasan kaupunki

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 50-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisia.info kaupunkiblogi sivuston, joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Vaasalaisia infoa facebookissa, Tapio Parkkari facesivua, Omavaraisuus laajasti facesivua ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Minun kaupunkini, minun kehittämänä

Vaasan kaupunki kehittää asukaslähtöisempiä palveluita ja toimintatapoja osana Avoin kunta –hanketta. Ensimmäisenä tartutaan osallistumisen palveluihin …

Vastaa