Home / Tapahtumat / Suvi Ahola Vaasaan

Suvi Ahola Vaasaan

FT, toimittaja, kirjallisuuskriitikko Suvi Ahola kertoo yhteisöllisestä lukemisesta otsikolla ”Lukupiirien Suomi” pääkirjaston Draama-salissa ma 3.2.2014 klo 18.00

Lukupiirit yhdistivät ihmisiä

Ahola väitteli noin vuosi sitten lukupiireistä Helsingin yliopistossa ja väitöskirjaan perustuva Lukupiirien aika –niminen elämänmakuinen teos ilmestyi 2013.

Kirjassa kurkataan mm. Minnan salonkiin, työväenyhdistysten lukupiireihin, kahviloissa, kirjastoissa tai internetissä kokoontuviin nykypäivän lukupiireihin ja pohditaan yhteisöllisen ja yksityisen lukemisen eroja.

Dekkarimaanantai, Kaunomaanantai, Litteraturträff (yhteistyössä Wasa Teaterin kanssa) ja Kirjoja korville -Böcker för öronen, äänikirjakerho (yhteistyössä Datero ryn kanssa) ovat Vaasan kaupunginkirjaston lukupiirejä, joihin kaikki lukemisesta ja kirjallisuudesta kiinnostuneet ovat tervetulleita keskustelemaan tai vaikka vain kuuntelemaan.

Kokoontumisajat löytyvät kaupunginkirjaston verkkosivulta.

”Lukupiirien Suomi” pääkirjaston Draama-salissa ma 3.2.2014 klo 18.00

About Toimitus

Check Also

Sofi Oksanen kirkasti suomikuvaa Saksassa

Sofi Oksanen, sauna ja suomenruotsalaisuus loivat Saksassa Suomi-kuvaa Tuore väitöskirja kertoo, että lehdistö nosti Frankfurtin …

Vastaa