Strømkalkulator | Forbrukslån svar på Dagen | Beste Væske til Vann Varmepumpe | Parhaat Kuulokkeet | Forsikringer Sammenligning | Alarm | Test Kredittkort | Billig Mobil
Home / Tapahtumat / Siiloista kerätään mielipiteitä yleisökävelyllä 16.06. 2016

Siiloista kerätään mielipiteitä yleisökävelyllä 16.06. 2016

Vaikuta siilojen tulevaisuuteen yleisökävelyllä

Kaupungin rannassa sijaitsevat siilot ovat vaikuttava maamerkki kaupungin keskustassa ja niiden tulevaisuus on puhuttanut kaupunkilaisia. Siilojen ympäristöön tutustutaan ja mielipiteitä alueen tulevaisuudesta kerätään yleisökävelyllä torstaina 16.6.

Yleisökävely aloitetaan kokoontumalla Museokadun päässä siilojen kohdalla torstaina 16.6. klo 18.

Yleisökävely on tavallista yleisötilaisuutta konkreettisempi tapa päästä tutustumaan alueeseen ja kertomaan mielipiteensä, kertoo kaavoitusarkkitehti Anne Majaneva kaavoituksesta. Kävelyn jälkeen kokoonnutaan jatkamaan keskustelua ja koostamaan tulleet ideat ja ajatukset Academillin Bruhn-saliin.

Siilojen asemakaavan muutoksella etsitään ratkaisua alueen tulevaan käyttöön. Nyt nähtävillä olevissa kaavaluonnoksissa on esillä kolme vaihtoehtoa: siilot säilyttävä vaihtoehto ja kaksi purkavaa vaihtoehtoa, joissa tilalle tuleva uudisrakentaminen on ratkaistu eri tavoin. Hienolle paikalle rantaan halutaan löytää paras mahdollinen ratkaisu yhdessä kaupunkilaisten kanssa.

Asemakaavaluonnokset ovat nähtävissä 1.7. asti osoitteessa www.vaasa.fi/kaavoitus/ak1057

 

 

 

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 50-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisia.info kaupunkiblogi sivuston, joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Vaasalaisia infoa facebookissa, Tapio Parkkari facesivua, Omavaraisuus laajasti facesivua ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Sofi Oksanen kirkasti suomikuvaa Saksassa

Sofi Oksanen, sauna ja suomenruotsalaisuus loivat Saksassa Suomi-kuvaa Tuore väitöskirja kertoo, että lehdistö nosti Frankfurtin …

Vastaa