Strømpriser 2019 | Forbrukslån 20 År | Joustolaina | Headsetti | Husforsikring | Hyttealarm | Kredittkort Reise | Billig Mobil
Home / Vaasa - kaikki tarpeellinen Vaasasta / Rokkikoululle ja Kuula opistolle yhteistyökuvioita

Rokkikoululle ja Kuula opistolle yhteistyökuvioita

Rokkikoulu ja Kuula-opisto

tiivistävät yhteistyötään

Vaasan kaupungin Rokkikoulu ja Kuula-opisto ovat aloittaneet syyskautensa uusien yhteistyökuvioiden merkeissä.

Uusia yhteistyön muotoja ovat muun muassa Kuula-opiston mahdollistamat laulutunnit kaikille Rokkikoulun laulajille osana bändiopetusta. Lisäksi Rokkikoulun ja Kuula-opiston oppilaiden musiikkitietämystä kartutetaan yhteisellä Rokin historia -luentosarjalla.

Loppuvuodesta järjestetään yhteiskonsertti sekä yhteisiä luentoja ja koulutuksia esimerkiksi äänentoistoon ja keikkailuun liittyen.

Yhteinen musikaali ensi vuonna

Ensi vuonna yhteistyö tiivistyy entisestään, kun Rokkikoulun ja Kuula-opiston oppilaat säestävät Vaasan kaupunginteatterin suurella näyttämöllä esitettävää nuorisomusikaalia. Musikaali on osa Suomi 100 –juhlavuoden ohjelmistoa.

– Meillä molemmilla on oma ydintoimintamme, Kuula-opistolla taiteen perusopetus ja Rokkikoululla nuorisotyö. Yhteistyön avulla pystymme kehittämään toimintaamme oppilaiden parhaaksi, kuvailee Kuula-opiston rehtori Rolf Nordman.

Kuula-opisto on Vaasan kaupungin ylläpitämä musiikin ja tanssin oppilaitos, jossa voi opiskella klassista musiikkia ja rytmimusiikkia sekä klassista balettia ja nykytanssia. Varhaisiän musiikki- ja tanssikasvatusta antavat musiikkileikkikoulu ja lastentanssi. Vaasan kaupungin nuorisopalveluiden ylläpitämä Rokkikoulu antaa opetusta rock- ja pop-musiikin eri lajeissa ja tyyleissä.

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 40-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisiaa.info sivuston. Joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Puhetta Vaasasta, Vaasalaisia, Tapio Parkkari ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Näe syvemmälle Vaasaan: Viljo ja Maire Vuorion säätiö

Säätiön tarkoitus Säätiön tarkoituksena on klassisen musiikin harrastuksen edistäminen ja sen toimintaedellytysten parantaminen Vaasassa. Toiminnan …

Vastaa