Home / Tapahtumat /
Nuorille tietoa vähemmistöistä

Nuorille tietoa vähemmistöistä

Nuorille tietoa vähemmistöjen oikeuksista 

Vaasan kaupungin nuorisovaltuusto järjestää keskustelutilaisuuden nuorille eri vähemmistöjen oikeuksista rasisminvastaisella viikolla tiistaina 17.3. klo 13–15 Vaasan kaupunginkirjaston Draama-salissa.

Olet arvokas” – keskustelutilaisuus jatkaa syksyllä 2013 käynnistettyä keskustelutilaisuussarjaa. Ensimmäisessä tilaisuudessa aiheena olivat nuorten syömishäiriöt.

Vuoden 2015 keskustelutilaisuuden aiheina ovat etniset vähemmistöt, seksuaali- ja sukupuolivähemmistöt sekä kielivähemmistöt. Puhujina tilaisuudessa ovat muun muassa WCV Ry:n puheenjohtaja ja Wasa Royalsin päävalmentaja Seppo Evwaraye,

Setan nuorisotyön koordinaattori Lotte Heikkinen sekä Folktingetin nuorisovaliokunnan jäsen Lisa Palm. Lopuksi järjestetään paneelikeskustelu, johon myös yleisön on mahdollisuus osallistua kysymyksillään. Tilaisuus on kaksikielinen ja maksuton.

Vaasan kaupungin nuorisovaltuusto kokee vähemmistöjen oikeuksien edistämisen ja niistä keskustelemisen tärkeänä asiana. Nuorisovaltuusto pitää monikielisyyttä ja -kulttuurisuutta rikkautena ja haluaa olla omalta osaltaan mukana lisäämässä tietoutta ja torjumassa ennakkoluuloja vähemmistöryhmiä kohtaan.

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 50-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisia.info kaupunkiblogi sivuston, joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Vaasalaisia infoa facebookissa, Tapio Parkkari facesivua, Omavaraisuus laajasti facesivua ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Sofi Oksanen kirkasti suomikuvaa Saksassa

Sofi Oksanen, sauna ja suomenruotsalaisuus loivat Saksassa Suomi-kuvaa Tuore väitöskirja kertoo, että lehdistö nosti Frankfurtin …

Vastaa