Strømpris | Forbrukslån | Beste Kiropraktor | Varmekabler | Bytte Forsikringsselskap | Boligalarm Pris | Beste Kredittkort med Rabatt | Beste Mobilabonnement
Home / Vaasa - kaikki tarpeellinen Vaasasta / Musteasemalta halvemmalla

Musteasemalta halvemmalla

Täyttö kestää n. 5 minuuttia. ”Me pystymme täyttämään kaikki mustesuihkukasetit. Erittäin edulliseksi tulee kirjoituspäällä varustettujen kasettien täyttäminen, sanoo Markku Vuorimaa.

Täyttämällä syntyy säästöä
Mustepatruunat kiertoon puolella hinnalla

Paljon tulostava on ihmeissään mustepatruunoiden korkean hinnan vuoksi. On jopa käynyt niin että tarjouksesta ostettu printteri on halvempi kuin patruunasetti. Toinen havainto on että ns. starttipatruunat eivät riitä kuin 1/3 normaalista tulostusmäärästä.

Ilmiö on tuttu vaasalaisille Markku Vuorimaalle ja Terhi Viertolalle. Parivaljakko on täyttänyt tyhjentyneitä mustepatruuunoita pian puoli vuotta Kauppapuistikko 16. sisäpihalla II kerroksessa olevassa yrityksessä.

-Perustimme Musteaseman Vaasaan maaliskuun 28. päivänä tänä vuonna. Idea löytyi työvoimatoimiston sivulta, sanoo Markku.

Vaasassa toimiva Musteasema on oma toiminimi, mutta muutoin yritys kuuluu Musteasema-ketjuun. Yhteistyöketjuun kuuluu yli 1000 yritystä pääasiassa Keski-Euroopassa. Suomessa ketjun tarkoituksena on levitä niin että suuremmilla paikkakunnlla olisi aina yksi Musteasema.

Puoleen hintaan

Markun ja Terhin työnjako toimii siten että Terhi vastaa paperipuolesta ja Marrkku täyttämisestä. Terhin mukaan täytetty patruuna lähtee Musteaemalta puoleen uuden hinnasta tai jopa alle.

-Esimerkiksi opiskelijat saavat 15 %:n alennuksen.

Terhi Viertola

Kun uudet patruunat maksavat erikoisliikkeessä 75-85 euroa, meiltä uudelleentäytetyt lähtevät n. 25 eurolla.

-Täyttö kestää n. 5 minuuttia. Me pystymme täyttämään kaikki mustesuihkukasetit. Erittäin edulliseksi tulee kirjoituspäällä varustettujen kasettien täyttäminen. Kysymyksessä täytyy tietysti olla ehjä toimiva kasetti. Testaamme kaikki kasetit ennen täyttöä ja puhdistamme kirjoituspäällä varustetut kasetit.

-Jos kasetti ei toimi täytön jälkeen valmistajan estojen vuoksi, hyvitämme täytön hinnan vaihdossa uuteen tarvikepatruunaan. Laserkasetit täytetään ja huolletaan Espoossa, sanoo Markku Vuorimaa.

Terhi Viertola muistutaa että siinä vaiheessa kun tulostiminen jälki alkaa heiketä, on syytä tulla täyttämään kasetti. Sitä ei pitäisi päästää kuivumaan. Kun kasetti otetaan tulostimesta tulisi varoa koskemasta muhinkuin muoviosiin. Kaseetii on syytälaittaa vaikka väliaikaisesti pakastepussiin.
Paras tapa kuljettaa tyhjentynyt kasetti on hankkkia suojhakotelo Musteasemalta.

Kasettien täytön lisäksi Markku ja Terhi suurentavat asiakkaille kuvia ja raamittavat ne. Lähitulevaisuudessa on tarkoitus aloittaa myös kopiointipalvelu, sanoo Markku Vuorimaa.

Terhi Viertola muistuttaa että patruunoiden ja kasettien täyttäminen myös osa kierratysideologiaa.

Keskusteluun:

Musteasema.fi

About Toimitus

Check Also

Ojaharju raitistui kuolemanhädässä

Iso mies ei aina ole herkkä, mutta Jomppa on. Hän on rehevä kuin renessanssiruhtinas. Jompan elämä on ollut värikästä aaltoliikettä; hän on maistanut nautintoja ja kärsinyt krapulaa. Ehkä hän on nähnyt enemmän kuin me muut, tavalliset elämän tallaajat.

Vastaa